Jonstrup

Bliv frivillig

Vær med i fællesskabet, der gør en forskel for piger i alle aldre – og få samtidig gode oplevelser og nye kompetencer med i din rygsæk. Du giver din tid og deler ud af det du er god til, til gavn for Danmarks stærkeste pigefællesskab, der laver udfordrende aktiviteter for piger.

I Jonstrup gruppe har vi brug for alle slags kvinder som frivillige.

Vi ønsker at kunne tilbyde udfordrende og udviklende aktiviteter til piger i alle aldre. Du kan blive spejderleder og have ansvaret for en gruppe spejdere, og du vælger selv den aldersgruppe, som du helst vil arbejde med. Du kan læse mere om vores tanker om arbejdet i hver enkelt aldersgruppe her på hjemmesiden.

Udover arbejdet med pigerne, så er der mange andre opgaver, du kan hjælpe med og på den måde bidrage til at skabe spejderarbejde i høj kvalitet. Du kan fx blive aktiv i spejdergruppens PR-arbejde, hjælpe til med det praktiske ved ture og lejre, være hjemmesideredaktør, fundraiser eller bidrage med din specialviden. Alle frivillige kræfter er unikke og er med til at gøre en forskel for at give piger mod og gode oplevelser. Og vi har altid brug for en ekstra hånd.

Som frivillig i Jonstrup er du med til at gøre en kæmpe indsats for at give piger frirum og friluftsliv. Der er ingen regler om, hvad du skal lave. Det er forskelligt hvor meget tid, vi hver især har til spejderlivet – og det er der plads til. Sammen med spejderlederne snakker du om, hvad du har lyst til og planlægger efter det.

Alt det kræver er godt humør og lysten til at gøre en forskel. Så enkelt er det.

Kontakt gruppeleder Dorthe Rich på mail eller telefon, så tager vi en snak om hvordan du bliver en del af Danmarks stærkeste fællesskab.

Dorthe Rich

Gruppeleder

Jeg står klar til at byde nye frivillige velkommen i Danmarks stærkeste fællesskab. Tag fat i mig, så kan vi tage en snak om hvad vi kan tilbyde dig som frivillig.

T. 30915339

Rummeligt og forpligtende fællesskab

En af vores kerneværdier er Rummeligt og forpligtende fællesskab. I forhold til dig som frivillig så betyder det, at vi har plads til den du er – og at vi forventer, at du gør dit bedste.

  • Du får friluftsoplevelser sammen med en masse glade piger
  • Du får et fællesskab med andre voksne, der også brænder for at give piger mod
  • Du får gratis kurser og lederuddannelse
  • Du får stor indflydelse på hvilke opgaver du vil udføre og hvor meget tid du vil bruge i gruppen
  • Vi forventer, at du overholder de aftaler vi laver
  • Vi forventer, at du har lyst til arbejdet med børn og giver dig god tid
  • Vi forventer at du har en ren børneattest
  • Vi forventer at du har mod på at samarbejde med andre frivillige i alle aldre