Jonstrup

Før du starter

Tillykke! Du er havnet i verdens bedste spejdergruppe.

Spirerne (5 år – 1. klasse) og Smutterne (2. – 3. klasse) mødes onsdag 16.30 – 18.00.
Spejderne (4. – 7. klasse) og seniorerne (8. – 10. klasse) mødes onsdag 18.30 – 20.30.

I øjeblikket er der venteliste for spirerne og grønsmutterne. Skriv dig op, hvis du vil have besked, når der igen er ledige pladser.

Hvis du har lyst til at besøge spejderne eller seniorerne, så kontakt lederne på forhånd – så er vi klar til at tage imod dig!

Du er velkommen til at besøge os 4 gange, før du beslutter dig for, om du vil meldes ind.

Til spejder har vi ikke sæsontilmelding, så du skal kun meldes ind 1 gang. Det betyder, at du skal huske at melde dig ud igen, hvis du ikke længere vil være medlem.

Indmeldelse

For at blive medlem af De grønne pigespejdere, Jonstrup gruppe, så skal du udfylde en indmeldelsesformular, og indbetale 200 kr. på gruppens konto Reg. 3138 konto 3357148383. Når du er meldt ind, så får du et pigespejdertørklæde og de første mærker i velkomstgave.

Tre gode grunde til at blive pigespejder

Som pigespejder bliver du en del af Danmarks stærkeste pigefællesskab og får venner for livet. Vi synes også at du skal blive pigespejder hos os, fordi:

  • Du vil få unikke oplevelser i naturen. Vi er så heldige at bo tæt på skov, mose, dejlige grønne arealer, og det udnytter vi tit på de ugentlige spejdermøder.
  • Vi tager tit på ture og overnatninger, for vi har et mål om at alle aldersgrupper skal have bonusoplevelser hver måned. Årets højdepunkt er naturligvis sommerlejren.
  • Vi har spejdere i alle aldre fra 5 år til 50 år og hos os er der plads til både den stille pige og piger med gang i. Du vil opleve at få nye venner på tværs af alder og baggrund.