Jonstrup

Lederne i Jonstrup

Hos De grønne pigespejdere i Jonstrup møder din datter mange forskellige rollemodeller. Alle gruppens ledere arbejder frivilligt og bliver løbende uddannet på De grønne pigespejderes egne kurser.

Dorthe Rich

Gruppeleder

Jeg er gruppeleder for Jonstrup gruppe og hjælper i troppen til de ugentlige møder og på ture/lejre.
Jeg elsker at se hvordan pigerne udvikler sig år for år, og hvordan jeg kan være med til at flytte pigernes grænser. Som leder hos de grønne pigespejdere flytter du også dine egne grænser og bliver kastet ud i ting, du aldrig havde drømt om.

T. 30915339

Hanne

Tropleder

Jeg er leder for troppen og jeg elsker når vi synger, bygger med rafter og tager på lejr. Det er en stor glæde og motivation for mig, når jeg oplever spejderne danne venskaber på tværs af alder og enheder. Hos os er alle med i fællesskabet og vi gør meget ud af at lære pigerne at kunne samarbejde med alle.

T. 20449017

Monica

Flokleder

Jeg er leder for spireflokken og grønsmutteflokken. Jeg er en barnlig sjæl og jeg elsker at lege, tage på tur og tage nye mærker. Det gør mig glad, når pigerne lærer nye færdigheder og tør ting, som de før har været bange for. Det skal være sjovt at gå til spejder og både store og små skal opleve medbestemmelse over hvilke sjove ting, vi skal lave.

T. 61264802

Mia

Spireleder

Jeg er leder i spireflokken og jeg hjælper Monica med at passe på alle spirerne. Det er vigtigt for mig at alle er med til de sjove ting vi laver og at aktiviteterne passer til hver enkelt pige.

Signe

Grønsmutteleder

Jeg hedder Signe og jeg er leder for grønsmutterne sammen med Melina. Jeg kan godt lide, at være leder for smutterne, fordi de gerne vil lege.

Melina

Grønsmutteleder

Jeg er leder for grønsmutterne sammen med Signe. Jeg kan godt lide, når vi er kreative og når grønsmutterne selv er med til at finde på hvad vi skal lave.

Vil du med i lederfællesskabet?

Drømmer du om at få flere sjove oplevelser i naturen? Er du fuld af gode ideer, men ingen at fortælle dem til? Kan du se det meningsfulde i at stå med en flok piger i en mudderpøl onsdag eftermiddag?

Så er det dig, De grønne pigespejdere i Jonstrup gerne vil byde velkommen i vores fællesskab.

Lige nu søger vi en frivillig kvinde, der bliver en del af holdet, der har ansvar for grønsmutterne (2. – 3. klasse), der mødes hver onsdag kl. 16.30-18. Du kommer til at give spejderne en bedre forståelse af verden, gennem forskellige aktiviteter omkring emner som pigeliv, natur, samfund og verden. Vi er udenfor hver gang og bruger naturen som ramme for vores aktiviteter.

Du skal have lysten – spejderfærdigheder kan du lære

Du kommer til at få oplevelser, du ikke får andre steder. Vi løser opgaverne sammen, vi griner sammen og vi er sammen om at give spejderne udfordrende oplevelser, så de vokser ti centimeter af bare stolthed. Som frivillig hos os får du så meget igen. Vi lønner dig ikke i kroner og ører, men til gengæld i friluftsoplevelser og umiddelbar begejstring i børnehøjde.

Du bliver en del af et hold engagerede og kreative voksne, der planlægger spejdermøderne sammen. Det betyder ingenting, hvis du aldrig selv har været spejder. Spejderne skal nok lære dig at tænde bål og binde et råbåndsknob – så det bliver skægt for alle. Vi forestiller os at du bliver spejderlærling i et halvt år, før du får eneansvar for spejdernes aktiviteter.

Tag fat i Dorthe eller en af de andre ledere, hvis du vil høre mere.