Jonstrup

Senior (8.-10. klasse)

Hos os kan du blive seniorspejder fra du går i 8. klasse. Fællesskabet med de andre seniorspejdere er i højsædet, og de ugentlige spejdermøder er et frirum, hvor der er plads til ballede, snak og udfordringer – alt sammen i naturen. De veninder, du har her, følger dig resten af livet. Som seniorspejder kan du sætte strøm til dine spejderoplevelser med ture til udlandet og større lejre forskellige steder i Danmark. Det er bare at pakke rygsækken.

I Jonstrup har vi en seniorpatrulje, der hedder Popcorn. Seniorpatruljen holder møde hver onsdag kl. 18.30 – 20.30 sammen med resten af troppen.

De vigtigste værdier hos os er Udvikling og Fællesskab!

Personlig udvikling

Som seniorspejder hos De grønne pigespejdere har du mulighed for at komme på de eftertragtede Unglederkurser, som holdes hvert år i efterårsferien. Når du har været afsted på Ungleder får du flere spejderveninder, og tidligere deltagere mødes igen og igen.

Vi tør det hele!

De vigstigste værdier hos os er Udvikling og Fællesskab!

Seniorpatruljen bestemmer i høj grad selv hvilke mærker, de vil arbejde med og hvilke andre aktiviteter, de vil lave. Nogle gange er det lederne, der styrer mødet og andre gange så klarer de det selv. Pigerne i seniorpatruljen oplever det særlige fællesskab hver gang de er af sted på tur og der er stor plads til at den enkelte kan udvikle sig i den retning hun allerhelst vil eller har mest brug for.

Som seniorspejder kan du både begynde at få lederopgaver, samtidig med at du kan hygge dig og blive udfordret med dine jævnaldrende.

Du får også mulighed for fantastiske oplevelser med sjov og spænding sammen med andre seniorer – både i Region Furesø og fra hele Danmark.

Vi tager ansvar for hinanden og for at forbedre piger og kvinders liv overalt på kloden.

Som pigespejder kan du – og du elsker det!

Internationale oplevelser

Seniorspejdere begiver sig ofte ud i verden, og tager en masse internationale oplevelser med sig hjem.

Sommerlejre i udlandet, spejderudveksling, repræsentant til klimatopmøder, Ungdomskonferencer – det er kun et par enkelte af alle de muligheder du har, for at få din eventyrlyst styret.

Bliv en del af et netværk med 10 mio medlemmer fra 145 lande.

Skriv pigespejder på dit CV

En lederuddannelse målrettet piger i din alder.

Du kan blive patruljeleder, flokmedhjælper, projektgruppedeltager, ja formand for korpset. Det hele starter på Unglederkurserne, der finder sted hvert år i efterårsferien.

Du får kompetencer og færdigheder der kan bruges – til spejder, i skolen, og ikke mindst, når du skal søge job.