Når du skal afholde kurser

Som kursusleder eller træner hos De grønne pigespejdere finder du vejledning og hjælp til at komme igennem alle faser af planlægning, afholdelse og evaluering.

Kursushåndbog

Kursushåndbogen er et opslagsværk til brug i planlægning, afholdelse og evaluering. Du finder håndbogen i menuen til venstre.

Opret tilmelding til dit kursus

Når du som kursusleder har fået godkendt kursusbudgettet opretter kursusadministratoren på korpskontoret et tilmeldingsmodul. For godkendelse af kursusbudget og proces i øvrigt, tag fat i organisationskoordinator Betina Juul Nielsen, bjn@pigespejder.dk. Kursustilmeldinger skal helst oprettes senest 12 uger inden kursusstart.

Layout og billeder

Hvis du skal bruge De grønne pigespejderes logo, en baggrund til din power point-præsentation, et godt billede eller den rigtige skrifttype til invitationer og andet kursusmateriale, finder du det hele under under PR og kommunikation i lederens værktøjskasse.

Hjælp til på et kursus

Du kan blive en del af holdet bag et kursus, hvad enten du vil planlægge en aktivitet, stå i køkkenet, fundraise eller bidrage med noget fjerde. Tjek Jobportalen for aktuelle muligheder.