Kursusmateriale

Korpskontorets opgave er at støtte det frivillige arbejde på bedst mulig vis. I forbindelse med kurser er korpskontorets væsentligste funktion at etablere kontakt mellem kursusudbyderne og de potentielle deltagere, mens der som udgangspunkt ikke er kapacitet på korpskontoret til mere almindeligt kontorarbejde.

Fotokopiering

Printopgaver er ressourcetunge opgaver for korpskontoret, især da det ofte bliver efterspurgt i sidste øjeblik. Korpskontoret kan derfor ikke tilbyde at printe kursusmateriale, som almindelige printere kan håndtere. Korpskontoret stiller gerne printere til rådighed (mod fakturering af det enkelte kursus), hvis kursusteamet/staben booker sig ind i god tid inden – dog kun inden for almindelig kontortid. Print, laminering, udklip mm. af kursusmateriale skal kursusteamet/staben selv løfte.

Prisen for kopiering

kr. 0,30 pr. A4 side i sort/hvid
kr. 1,00 pr. A4 side i farver
Beløbet medtages som en udgift på kursusregnskabet.

Bestilling af kursusmaterialer

Der er udarbejdet en liste over alle de kursusmaterialer, du har mulighed for at låne til brug under kurser. For bestilling af kursusmaterialer bedes du udfylde listen herunder og sende den til kursus@korpskontoret.dk.

excel Bestillingsliste til kursusmaterialer Download

Leje af materiel

Det er muligt at leje udstyr til jeres kursus eller arrangement gennem DDS Materieldepot. Læs mere på siden her. Bemærk I skal benytte bestillingslisten for andre korps og grupper.

Se liste med billeder

Se billeder af alle bannere og fotoplancher, du kan låne på siden Udlån.