Hent cover-billede til din egen og gruppens Facebook-side, så du gør reklame for jeres åbent hus.

jpg PR Medlemskampagne 2020: Facebook-cover Download

Hent her et billede med reklame for åbent hus. Du kan bruge billedet på din egne profiler på Instagram og Facebook. Husk også at bruge billedet på gruppens sociale medier og læg det i Facebook-grupper for folk i lokalområdet (à la “Os der bor i Køge og omegn”)

Her får du et par tekstforslag, som du kan bruge, når du lægger billedet op

Kom til åbent hus i min spejdergruppe. Vi holder åbent hus med tema om vand. Vi skal frys vores egen is, lave en vand-vulkan og fiske efter havets dyr fra en rutsjebane. Det bliver drøn sjovt. Prik til alle piger og forældre du kender – jeg glæder mig til at vise jer, hvad pigespejder også kan være.

Vi holder åbent hus i vores spejdergruppe, hvor alle piger er velkomne. Vi skal fryse vores egen is, bygge en vand-vulkan og fiske efter havets dyr fra en rutsjebane. Der er også kaffe til forældrene 😉 Del meget gerne mit opslag, så alle piger og deres forældre i området ser invitationen. Vi ses i spejderhuset.

Kom til åbent hus i spejderhuset. Alle piger fra 0.-3. klasse er velkomne. Vi laver aktiviteter med vand og skal blandt andet fryse vores egen is, bygge en vand-vulkan og fiske efter havets dyr fra en rutsjebane. Del og tag alle forældre med piger i 0.-3. klasse – alle de frivillige ledere glæder sig til at tage imod jer [indsæt dato og tidspunkt og adresse]

jpg PR Medlemskampagne 2020: Billede til sociale medier Download