Sådan bliver gruppen mere synlig i lokalsamfundet

Husk at gruppens pigespejdere er de bedste ambassadører – brug deres skoler, fritidsordninger og den slags, når I vil reklamere for gruppen. Flere grupper har erfaringer med blive synlige i lokalsamfundet ved at arrangere aktiviteter for andre end pigespejdere, samarbejde med lokalområdet (for eksempel kirken eller biblioteket) og derudover hænge plakater om arrangementer op i for eksempel supermarkedet og hos lægen. Arrangementerne kan for eksempel være en familiedag for familierne i jeres spejderområde og jeres egne spejderpigers familier, erhvervsbesøg eller en udstilling på biblioteket med gruppens kreative værker. Sørg for at lægge arrangementerne på facebook som begivenheder – det er nemlig oftest der, de bliver spottet.

Tips til synlighed i lokalsamfundet

  • Lav noget sammen med lokalsamfundet i stedet for for lokalsamfundet. Inddrag og involvér – det er sådan man bliver husket, når arrangementet er slut
  • Brug det netværk der er i gruppen – også blandt spejderne og deres forældre – måske er der en kontakt til skolen, fritidshjemmet, den lokale butik, trykkeri mv.
  • Sæt et De grønne pigespejdere-skilt op, hvor I holder til – eller brug et beachflag, hvis I ikke må sætte skilte op. Så kan alle der kommer forbi se, at her er der pigespejdere.