Sommerlejr

25. juli 2021 kl. 08:00:00 - 29. juli 2021 kl. 20:02:00 Nexelø Spejdercenter 800.00

Så er der snart sommerferietid, hvor det hører sig til med en sommerlejr. I år bliver det en 5 dages sommerlejr på Nexelø Spejdercenter!

Hvad er et spejdercenter?
Et spejdercenter er et center, der drives af spejdere og for spejdere. På Nexelø-centeret der der en gammel gård, hvor man kan låne forskellige ting som man kan bruge til aktiviteter og en bygning med toiletter (meget primitive). Der er også en stor lejrplads. På centeret er der en stab af unge og voksne spejdere, der hjælper med de fælles aktiviteter. Der kan være flere grupper af spejdere fra forskellige spejderkorps på samme center. Alle bor i telt på spejdercenterets grund, og hver gruppe har sin egen lille lejrplads. På Nexeløcenteret er der plads til max 100 spejdere og i år skal vi være der samtidig med en gruppe blå spejdere fra Bellahøj, så vi bliver formentlig under 70 spejdere i alt.

Hvad skal vi lave?

Vi skal sove i telt og lave mad på bål. Vi skal holde morgensamling og fælles lejrbål med de blå spejdere. Vi skal på tur rundt på øen, og vi skal lave en masse sjove aktiviteter kun for os fra Lyngby. Vi skal pionere et spisebord og hvad vi ellers har lyst til. Vi skal også bade, hygge, lege og ligge i græsset og se på den blå himmel.

Andet praktisk:
Når I har tilmeldt jer lejren, får I information om mødested og tid mm. 

Pakkeliste udleveres senere, men I kan allerede nu tænke på, at nogle ting er vigtige at have, eller låne sig frem til. (Spørg lederne, hvis du har behov for at låne): Rygsæk, sovepose, liggeunderlag, regntøj. 

I forbindelse med sommerafslutningen (16. juni), hvor forældre er inviteret, vil der være mulighed for at stille spørgsmål om årets sommerlejr.

Husk at vi skal være på en ø lidt langt væk, så hvis du har hang til hjemve, skal du måske tage far eller mor med! – snak med lederne på forhånd.

Vi glæder os rigtig meget til sommerlejr.. Spejderhilsen Ida, Marie og Frol.

Pris: 800.00 kr

TILMELD DIG HER