Næstved

Bliv frivillig leder

Vær med i fællesskabet, der gør en forskel for piger i alle aldre – og få samtidig gode oplevelser og nye kompetencer med i din rygsæk. Du giver din tid og deler ud af det du er god til, til gavn for Danmarks stærkeste pigefællesskab, der laver udfordrende aktiviteter for piger.

Hos De grønne pigespejdere i Næstved har vi plads til alle med mod på at prøve nye sider af sig selv af. Du kan for eksempel blive spejderleder og have ansvaret for en gruppe spejdere, men du kan også blive aktiv i spejdergruppens PR-arbejde, hjælpe til med det praktiske ved ture og lejre, være hjemmesideredaktør, fundraiser eller bidrage med din specialviden. Alle frivillige kræfter er unikke og er med til at gøre en forskel for at give piger mod og gode oplevelser. Og vi har altid brug for en ekstra hånd.

Som frivillig i vores spejdergruppe er du med til at gøre en kæmpe indsats for at give piger frirum og friluftsliv. Der er ingen regler om, hvad du skal lave. Sammen med de andre ledere snakker du om, hvad du har lyst til og planlægger efter det.

Alt det kræver er godt humør og lysten til at gøre en forskel. Så enkelt er det.

Tag fat i…, så kan hun fortælle dig mere om, hvordan du kan være frivillig hos De grønne pigespejdere i Næstved.

Har du en iværksætter i maven?

I Næstved starter vi en helt ny spireflok op. Vi har ikke tidligere haft spejderarbejde for piger i 0. – 1.  klasse, men vi er fulde af gå-på-mod med denne nye opgave.

Vi har brug for dig, hvis du har lyst til at være med til at skabe noget helt nyt.