Digter i maven? Skriv et vers til lejrsangen for Terra2020

18.10.2019

Nyt fra Terra2020. Maskotten er under udvikling og bliver præsenteret for deltagerne på Nyborg Strand kursus. Alle modtagere af Spejderi inviteres til at bidrage til lejrsangen.

Lejrcheferne har nu set første udkast til tegningen af det, der skal blive til maskotten for Terra2020.

“Hun bliver så fin og vi glæder os til at præsentere hende for alle deltagerne på NYS,” siger lejrchef for VEST, Henriette Stæcker Jensen, og kommer med en servicemeddelelse til flokledere:

“Hold øje med den næste udgave af Spejderi. Bladet vil indeholde en konkurrence om lejrsangen. Vi vil gerne invitere alle med mod på sangskrivning til at deltage og skrive et vers på en melodi vi allerede kender fra spejdersangsangbogen.”

Seniorspejdere kan mødes i seniorpatruljen

På begge lejre vil vi gerne oprette en seniorpatrulje der, udover at hygge sig, skal hjælpe til med praktiske ting på lejrene. Derfor har alle deltagere på Unglederkurserne i uge 42 fået en invitation med hjem, og dermed en mulighed for at gense hinanden allerede igen til sommer. Seniorpatruljerne er selvfølgelig også åbne for alle andre seniorspejdere i korpset.

Du kan snart læse meget mere om Terra2020 på hjemmesiden, hvor lejrene får deres eget sted, der løbende bliver opdateret med alt information.