En kvart million til pigespejderaktiviteter

07.11.2019

Lokale pigespejdergrupper har siden november 2018 fået en kvart million til deres arbejde fra DUF’s lokalforeningspulje. Puljen åbner for ansøgninger igen i det nye år.

Ladcykler, sheltere, nye telte og aktiviteter for rangere. Ni lokale pigespejdergrupper har fået midler til alt fra udstyr til oplevelser igennem Dansk Ungdoms Fællesråds (DUF) lokalforeningspulje. I alt har de ni grupper modtaget en kvart million kroner til nyanskaffelser og aktiviteter.

I Strandmark har de fået penge en ladcykel, som gruppen bruger til Spilopspejd. Præstø fik penge til kanoer, så gruppen kan tage på ture i det omkringliggende vand, mens Grøndal gruppe modtog penge til at lave en særlig aktivitet for rangere. Derudover er der givet støtte til telte, indretning af uderum, soverposer, bålhytter og en cykelanhænger. Alle ting, der har opgraderet gruppens udstyr og mulighed for at lave aktiviteter.

Puljen er lukket for i år, men åbner op for ansøgninger i det nye år. Du kan holde øje med DUFs lokalforeningspulje, retningslinjer og ansøgningsfrister på DUFs hjemmeside.