Få succes med årets generalforsamlinger

07.03.2019

Foråret er tid til generalforsamlinger. Men hvad kræver det egentlig at afholde en god generalforsamling? Få tips til at afholde en med mening.

Center for frivilligt socialt arbejde har udformet en artikel med de bedste tips til at holde en vellykket generalforamling. Find nogle af de gode tips her:

  • Sørg for at sende dagsorden og indkalde til generalforsamlingen i god tid. Jo før at deltagerne kan skrive datoen i deres kalender jo bedre!
  • Selvom I er ude med datoen i god tid, kan det stadig være svært at få folk til at dukke op. Erfaringer viser, at der er større chance for deltagelse, hvis man kombinerer det med et socialt arrangement (som fællesspisning, foredrag eller filmaften).
  • Hvis der under generalforsamlingen opstår tvivl om procedurer eller andet, så vær ikke bange for at holde en kort pause, så I kan få styr på det, inden I går videre. Det skaber mere ro og giver deltagerne en god oplevelse af generalforsamlingen.

Det var blot et udpluk af nogle af de gode pointer, der listes i artiklen. Vil du vide mere om, hvordan I kan afholde en succesfuld generalforsamling, så find artiklen HER.