Første opgave som ungdomsrepræsentant i FN

11.01.2019

Mandag den 14. januar træder Pia Risør Bjerre for alvor ind i rollen som ungdomsdelegat i FN. Hun skal deltage i et dialogmøde som Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) afholder.

“Jeg glæder mig til at komme i gang! Selvom jeg stadigvæk ind i mellem stopper op og prøver at rumme alt det, der skal foregå det næste år. Eller nærmere, alt det jeg gætter på kommer til at ske, for det er jo stadig alt sammen meget nyt,” siger Pia.

Noget af det, Pia ser aller mest frem til, er at få mulighed for at gå i dialog med en masse danske unge om, hvordan vi sammen kan markere os og handle på Verdensmålene.

Årets første dialogmøde

Til årets første åbne dialogmøde sætter de ungdomsdelegerede fokus på Verdensmålene og menneskerettigheder. Deltagerne skal i fællesskab begynde at udvikle politikken, som Casper (den anden ungdomsdelegat), og Pia skal arbejde med og bære med ind i FN.

“Det kommer til at kræve en masse arbejde og nye kreative indgangsvinkler. Derfor er det også så vigtigt, at vi får motiveret endnu flere unge til at engagere sig. Flere hoveder både tænker og handler bedre end ét,” siger hun og fortsætter:

“Derfor glæder jeg mig også til at få en masse inputs og gode idéer til, hvordan vi bedst repræsenterer ungdommens stemme i arbejdet for en mere retfærdig og bæredygtig verden.”

Læs mere om det åbne dialogmøde på DUFs hjemmeside.