Hold åbent hus på Naturens Dag

01.07.2019

Brug den nationale mærkedag Naturens Dag til at lave et åbent hus-arrangement, der giver ekstra opmærksomhed om gruppens tilbud.

Søndag den 8. september er det Naturens Dag, hvor foreninger og institutioner inviterer folk og familier med ud i naturen og de mange forskellige oplevelser den byder på. Som spejdergruppe kan I bruge Naturens Dag til at invitere på åbent hus.

Hvis din gruppe gerne vil bakke op om Naturens Dag kan I inden 25. august tilmelde jer på Friluftsrådets hjemmeside.

Gratis materialepakke

Hvis du tilmelder dig til Naturens Dag på hjemmesiden inden 25. august vil gruppen modtage en gratis materialepakke med blandt andet bingoplader, t-shirts, beachflag, plakater og meget andet, der er med til at gøre jeres arrangement synligt.

PR-redskaber følger med

Hvis din gruppe har besluttet jer for at afholde et arrangement på Naturens Dag kan I også finde helt særlige “pigespejder-PR-redskaber” i form af et coverbillede til Facebook, en skabelon på en pressemeddelelse, I kan sende til lokalmedierne, en online invitation, der egner sig til at blive delt på sociale medier.

Idé til færdigt program for Naturens Dag

I forbindelse med Den lille spejderuge, der også er i uge 36 vil mange grupper bruge Naturens Dag som mulighed for at åbne spejderhuset op for nysgerrige piger, der gerne vil snuse endnu mere til spejderlivet. Derfor har arbejdsgruppen bag Den lille spejderuge udviklet et to timers program, som alle grupper frit kan bruge, hvis det skal være lidt nemt at planlægge Naturens Dag. Programmet kommer til download her på hjemmesiden i august.