Hvem skal hyldes? Indstillingen til Årets leder 2022 er åben

20.09.2022

Med prisen Årets Leder vil De grønne pigespejdere anerkende en lokal leder, der bidrager til at gøre korpset til en stærk bevægelse.

Vi ved, at der blandt ledere hos De grønne pigespejdere lokalt er rigtig mange ildsjæle, som gør en forskel i det daglige spejderarbejde i grupperne.

For 10. gang uddeler vi derfor vores lederpris, Årets leder, på Nyborg Strand Kursus i november 2022.

En engageret leder kan betyde en afgørende forskel for livet i spejdergruppen, og den oplevelse den enkelte pigespejder får.  Det skal hyldes og de gode historier fra grupperne skal frem i lyset, så vi alle kan blive inspireret.

Kender du Årets leder? Så læs her, hvordan du indstiller.

  • Formål: At anerkende en lokal leder, der har bidraget til at gøre en forskel til gavn for De grønne pigespejdere.
  • Kriterier: Prisen gives til en lokal leder, der udmærker sig på et eller flere områder af korpsets gældende strategi.
  • Sådan gør du: Hvis lederen fra din gruppe er den bedste og fortjener at få anerkendelsen som Årets Leder, skal du indstille hende med en beskrivelse og et foto via formularen senest 16. oktober 2022. Indstil Årets leder her.
  • Hvem kan indstille? Alle, der har et ønske om at anerkende en lokal leder for hendes indsats. Det kan være spejdere, forældre eller en anden leder fra ledergruppen. De, der indstiller en leder, skal beskrive deres relation til hende.

Den 20. oktober 2022 vil de fem nominerede kandidater være fundet, og de, der har indstillet de udvalgte kandidater, vil få tilbudt muligheden for at lave en kort video om, hvorfor netop deres kandidat fortjener at blive Årets Leder.

Videoen bliver vist på pigespejdernes sociale medier som optakt til overrækkelsen på Nyborg Strand Kursus 26. november 2022.