Job: Organisationskonsulent med næse for frivillighed og friluftsliv

24.02.2023
Foto: Christian Blom-Bloch

I mere end et hundrede år har De grønne pigespejdere skabt fællesskaber med det overordnede formål at give piger og kvinder mod. Mod til at afprøve nye ting, mod til at tilegne sig viden og erfaringer, mod til at stille sig i forreste række. Vi styrker piger i deres tro på, at de kan, hvad de vil, og vi inspirerer dem til at sætte vilde mål.

Da vores nuværende organisationskonsulent vender næsen mod nye udfordringer, søger vi nu dig, der har erfaring med at understøtte frivilligt engagement og som trives med at skabe resultater i fællesskab. Alt sammen med det formål at give piger mod og sætte verden i bevægelse.

Om indholdet

I stillingen som organisationskonsulent kommer du først og fremmest til at sikre, at erfaring og resultater fra større projekter hos De grønne pigespejdere omsættes til læring i hele organisationen. Du kommer til at være drivende i at starte nye pigespejdergrupper op i hele landet sammen med et antal studentermedhjælpere.

Ud af alt dette skal der komme redskaber, kurser og aktivitetsmateriale til glæde og gavn for De grønne pigespejderes frivillige ledere og medlemmer.

Opgaverne består i at:

 • Understøtte og sikre intern udbredelse samt forankring af nationale initiativer og projekter initieret af frivillige pigespejdere, arbejdsgrupper, projektgrupper og andre frivilligt engagerede pigespejdere
 • Udvikle aktivitetsmateriale, guidelines, kurser og i nogen grad selv afholde kurser, gerne webbaserede i forlængelse af de nationale initiativer
 • Understøtte et team af studenter i at etablere nye spejdergrupper, udvikle gruppestartskit og andet relevant materiale, der sikrer en bæredygtig organisering af nye grupper
 • Bistå med udvikling af projekter og indsatser i øvrigt, der styrker korpset, grupperne og den enkelte pigespejder

Om dig

Du trives med at skabe resultater sammen med andre. Og du kan lide selv at være med til at skabe rammerne for dit arbejde.

Vi regner med, du har erfaring med

 • Projektledelse, herunder at samarbejde med og understøtte frivilliges engagement
 • At omsætte projektrelaterede resultater og viden gennem organisatorisk udbredelse, implementering og forankring
 • At tilrettelægge kortere kursusforløb for frivillige
 • At styrke børn og unges fællesskaber

Vi håber på, du har

 • Faglig indsigt i børn og unges hverdagsliv
 • En interesse i fællesskaber alene for piger, baseret på oplevelser i naturen
 • Indsigt i naturen som ramme om aktiviteter for børn og unge

Om os

De grønne pigespejdere er Danmarks stærkeste fællesskab alene for piger. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har mere end 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Vores aktiviteter får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det er vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Det er værdier, der også omfavner vores nye organisationskonsulent. Vi lover dig højt til loftet, i en organisation hvis agendaer aldrig har været mere aktuelle end nu. Vil du med?

 

Proces og vilkår

Vi lægger vægt på, at du kan fortælle os om, hvordan du konkret ser dine erfaringer omsat hos De grønne pigespejdere.

Stillingen er fuld tid med 37 timers arbejdsuge. Der vil indimellem være tale om arbejde om aftenen. Stillingen er tidsbegrænset og ophører 31. oktober 2024. Du kommer til at referere til generalsekretæren.

Arbejdssted: De grønne pigespejderes sekretariat har til huse på Holmen i København, Arsenalvej 10, 1436 København K.

Du er velkommen til at høre mere om stillingen. Kontakt generalsekretær Helle Hende Stærmose på Tlf.: 4222 4993, eller mail: hst@pigespejder.dk

 

Ansøgning

Vi indkalder løbende til samtaler, så send os din ansøgning så hurtigt som muligt.

Tiltrædelse: Allerhelst 15. april 2023 eller efter aftale.

Din ansøgning og CV sender du til job@pigespejder.dk