Job: Projektleder til Den lille spejderuge – et landsdækkende skoleprojekt (barselsvikariat)

07.10.2020

De grønne pigespejdere søger en projektleder til skoleprojektet Den lille spejderuge. Den lille spejderuge er pigespejdernes flagskib, hvor 10.000 børn fra hele landet oplever naturnysgerrighed og fællesskab, når vi sætter spejder på skoleskemaet.

Den lille spejderuge er finansieret med midler fra Friluftsrådet til en treårig periode. Projektet er i slutningen af sit andet år. Derfor søger vi en alsidig projektleder, der både kan drifte Den lille spejderuge, videreudvikle konceptet og bidrage til at finde midler til fortsættelsen.

Projektledelse og drift

  • Du har projektledelsesværktøjerne i orden og kan styre et projekt med mange interessenter: bl.a. børnehaveklasseledere, spejderledere, styregruppe, pigespejdernes Hovedbestyrelse, advisory board og virksomhedssamarbejder.
  • Du trives i rollen med både at styre projektet og være den primære udførende på en række driftsopgaver. Ud over projektlederen, er der knyttet en dygtig studentermedhjælper til Den lille spejderuge, som har 15 timer om ugen.
  • Sammen skal I løse en række opgaver: bl.a. løbende kommunikation med børnehaveklasseledere og spejderledere, opdatering af denlillespejderuge.dk, evaluering, udsendelse af nyhedsbreve til skoler og spejdergrupper, status til fond og Hovedbestyrelse.

Forankre projektet blandt frivillige pigespejdere

Den lille spejderuge har to formål 1) at få flere børn ud i naturen og 2) at skabe medlemsvækst hos De grønne pigespejdere. I forhold til at skabe medlemsvækst, så besøger spejdergrupperne skolen og inviterer børnene til åbent hus.

  • Du har kendskab til, hvordan frivillige lokalforeninger arbejder og kan sætte dig i deres sted. Fx når du skal holde workshop om Den lille spejderuge og klæde grupperne på til at besøge skolen.
  • Du kan lide at samarbejde med frivillige og har forståelse for, hvordan du motiverer og engagerer dem. Fx når der skal planlægges kurser for børnehaveklasseledere og udvikles nyt aktivitetsmateriale til Den lille spejderuge.

Videreudvikle Den lille spejderuge

Ift. videreudviklingen af Den lille spejderuge, så er det vigtigt at du har blik for projektets mange interessenter og kan finde balancen ift. at inddrage dem, så alle føler sig hørt og samtidig sikre fremdrift i projektet.

I arbejdet med at videreudvikle projektet vil det være en fordel at have:

  • Erfaring med udvikling af aktivitetsmateriale
  • Kendskab til målgruppen af børn i børnehaveklassen
  • Kendskab til science og naturfag i indskolingen
  • Ideer til hvordan vi får forældrene på banen i forbindelse med Den lille spejderuge
  • Erfaring med fondsansøgning og partnerskaber

Om stillingen

Stillingen er et barselsvikariat på 11 måneder. Ansættelsen er 26 timer ugentlig.

Du bliver en del af et dedikeret team af konsulenter på De grønne pigespejderes Korpskontor. Du kan regne med kompetent og engageret sparring, lige som vi forventer, at du med din viden og erfaring kan indgå som sparringspartner for dine kollegaer, så vi sammen sikrer at kontorets viden og ressourcer bedst muligt bidrager til at løfte De grønne pigespejderes mission: at forløse piger og kvinders fulde potentiale.

Pigespejderne deler kontor med Det Danske Spejderkorps og Spejdernes Administrationsfællesskab.

Der vil indimellem være tale om aften- og weekendarbejde.

Arbejdssted: De grønne pigespejderes sekretariat har til huse på Holmen i København, Arsenalvej 10, 1436 København K.

Du er velkommen til at høre mere om stillingen. Kontakt Organisationskonsulent Hilde Breum på mail: hnb@pigespejder.dk eller Tlf.: 60924915 eller Generalsekretær Helle Hende Stærmose på Tlf.: 4222 4993, eller mail: hst@pigespejder.dk

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 23. okt. kl. 12.00. Vi holder første runde af samtaler den 27. og 28. okt. og anden runde den 30. okt.

Tiltrædelse: 1. december

Din ansøgning og CV sender du til job@pigespejder.dk

Stærke værdier

De grønne pigespejdere er Danmarks stærkeste fællesskab kun for piger. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Vores aktiviteter får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

Det er værdier, der også omfavner vores nye projektleder. Vi lover dig højt til loftet og solid plads til nye idéer indenfor en dagsorden, der aldrig har været mere aktuel end nu. Vil du med?