Job: Student til administrativt arbejde

08.06.2021

Vil du være del af et livligt fællesskab i grønne omgivelser? De grønne pigespejdere sørger en studentermedhjælper til Korpskontoret, der kan varetage administrativt arbejde til ca. 25 timer om måneden.

De grønne pigespejderes korpskontor er en uformel arbejdsplads med flekstid og grønne omgivelser på Holmen i København. Vi er Danmarks stærkeste pigefællesskab, og vi brænder for at få flere piger til at turde mere og udleve deres fulde potentiale. Dette mål er vi fra Korpskontorets side med til at understøtte i vores daglige arbejde – om det er i små eller store opgaver.

Vi vægter det kollegiale samarbejde og fællesskab højt. Du bliver en del af et mindre sekretariat med konsulenter og andre studentermedhjælpere, der alle løser opgaver for korpsets medlemmer og frivillige pigespejdere. Vi deler kontor med Det Danske Spejderkorps og Spejdernes administrationsfællesskab. På Spejdercenter Holmen bor også Ungdomsøen og DUI Leg og Virke – og to falke (ja, fuglene).

Dine primære opgaver:

Du kommer til at varetage forskellige administrative opgaver. Dine primære opgaver vil bestå i at:

  • Svare på mails: Du kommer til at stå for at besvare og eventuelt videresende alle mails, der kommer til vores centrale infomail-boks.
  • Indhente børneattester: Dette er en vigtig opgave. Gennem børneattester sikrer man som forening, at de involverede voksne ikke har været straffet for overgreb på børn. Foruden at være lovpligtigt er det helt centralt for, at både forældre og børn, kan føle sig trygge ved de ansvarlige voksne, der laver spejderaktiviteter.
  • Hjælpe med ad­ hoc-opgaver: Nogle gange vil vi bede om din hjælp til ad hoc-opgaver. Det kan eksempelvis være at lave eller dele opslag i forskellige grupper på Facebook.

Om dig

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.

Vil lægger vægt på, at du har lyst til og mod på at udføre jobbet. Dette vægter vi højere end at du studerer noget bestemt. Desuden er det ikke et krav, at du er påbegyndt et studie. Det er en fordel, hvis du er pigespejder, men ikke en betingelse.

Ansættelsesforhold

Stillingen er op til 25 timer om måneden

Du kan løse dine opgaver delvis hjemmefra, og delvis fra Korpskontoret på Spejdercenter Holmen. Adressen: Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, Holmen, 1436 København K

Ansøgningsfrist: Vi ansætter så hurtigt som muligt, og derfor ser vi løbende på ansøgninger

Læs mere om De grønne pigespejdere og vores visioner på www.pigespejder.dk

Interesseret?

Så ring eller skriv til generalsekretær Helle Hende Stærmose, så hurtigt som muligt.

Du er velkommen til at tage kontakt både hvis du ønsker at søge stillingen, og hvis du skulle have uddybende spørgsmål.

Mail: hst@pigespejder.dk

Telefon: 4222 4993