Kom med som ungdomsdelegeret til Dansk Ungdoms Fællesråds (DUFs) Delegeretmøde d. 4.-5. december

13.10.2021

Hvert år holder Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) delegeretmøde, hvor vi i fællesskab med mere end 70 andre ungdomsorganisationer sætter retning for det næste års arbejde.

Dansk Ungdoms Fællesråd er en paraplyorganisation for landsdækkende ungdomsorganisationer, som varetager fælles interesser og fremmer unges deltagelse i foreningslivet og demokratiet.

DUF støtter således op om frivillighed, dialog, samfundsengagement og arbejder på at give børn og unge indflydelse på samfundet, og i De grønne pigespejdere har vi indflydelse på, hvordan vi vil gøre det.

Delegeretmødet er derfor en rigtig god mulighed for at blive klogere på, hvordan vi som spejdere kan arbejde med samfundsengagement og styrke vilkårene for spejderarbejdet i Danmark.

Du kan nu blive en del af den delegation, som De grønne pigespejdere sender af sted, hvis du:

  • Har interesse for samfundet omkring dig
  • Er mellem 16 og 20 år gammel
  • Har lyst til at blive klogere på vores relationer til andre ungdomsforeninger
  • Har mod på at gå i dialog med andre deltagere om de temaer, DUF beskæftiger sig med

Praktisk information

DUFs delegeretmøde finder sted lørdag d. 4. december på Vejen Idrætscenter med overnatning til søndag d. 5. december. Du skal altså kunne afsætte begge disse dage.

Derudover skal du kunne deltage i et fælles forberedelsesmøde d. 24. november (evt. online), hvor vi sammen med andre delegationer vender materialet.

Pigespejder-delegationen kommer til at bestå af i alt ca. 4 personer, og vi holder også et onlinemøde inden da, så vi kan ”møde” hinanden.

Alle udgifter i forbindelse med DUF delegeretmødet, herunder transport, dækkes af De grønne pigespejdere.

Er det dig, der skal med på DUF delegeretmødet?

Så send en mail til Caroline Erup Friis caroline.friis@pigespejder.dk senest den 3. november, hvor du skriver lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil med.

Hvis du har nogen spørgsmål, er det også bare med at komme med dem!