Mulighed for at søge tilskud fra friluftlivets lokalforeningspulje

16.01.2019

Lokale foreninger, herunder lokale spejdergrupper, har mulighed for at søge støtte på op til 100.000 kr. hos Friluftsrådet. Støtten er til at styrke foreningens arbejde for friluftsliv.

Friluftslivets foreninger får nu gode muligheder for at søge om tilskud fra den nye lokalforeningspulje. Puljen er resultatet af den politiske aftale, som regeringen indgik i 2017. Aftalen omhandlede en ny og permanent fordeling af spillehalsmidler til lokale, almennyttige foreninger.

Otte hovedorganisationer inden for det frivillige foreningsliv er udpeget som puljeansvarlige for hver deres pulje. Friluftsrådet er udpeget som ansvarlig for en pulje til friluftsforeninger. Og det er den pulje lokale spejdergrupper har mulighed for at søge.

 

Tilskud til arbejde for og med friluftsliv

Der gives tilskud til aktiviteter og projekter, der styrker foreningens frivillige arbejde for friluftslivet, og til materialer og faciliteter, der giver mulighed for at dyrke friluftsliv. Der er især fokus på initiativer, der fremmer befolkningens muligheder for at opleve naturen.

Der kan søges op til 100.000 kr, og ansøgningsfristen er den første i hver måned.  Det er startende i februar 2019 og indtil maj 2019 – eller indtil puljen er opbrugt.

Læs mere om puljen, og hvordan I søger HER.