Nu kan du bestille lodder til landslotteriet

02.02.2023
Foto: Christian Blom-Bloch

Også i år 2023 vil grupperne have mulighed for at tjene penge til spejderaktiviteter for eksempel til ture og udstyr ved at sælge lodsedler til årets lotteri, som løber af stablen den 1. april.

Vi får alle noget godt ud af årets lotteri, både som korps, gruppe og enkelt pigespejder. Det fælles projekt er med til at samle os som korps, styrke vores indbyrdes relationer og at styrke kendskabet til De grønne pigespejdere.
Lotteriet giver mulighed for at støtte grupperne økonomisk til at lave fede aktiviteter, da grupperne tjener 14 kr. pr. solgt skrabelod.
Ligeledes er det med til at skabe succesoplevelser og styrke den enkelte grønne pigespejders identitet i kontakten med nye fremmede mennesker i gadelyset.

Årets lotteri har særligt fokus på bæredygtighed i flere forskellige omfang. Lodsedlerne er trykt på bæredygtigt papir, og derudover har vi sørget for lækre præmier fra lokale partnere, som har styr på deres produktionskæde.

Gevinster

  • 2 stk. Gavekort til Small Danish Hotels – værdi á 20.000 kr.
  • 10 stk. gavekort til Spejdersport – værdi á 2.000 kroner
  • 20 stk. gavekort til Økofamilien.dk – værdi à 400 kroner
  • 100 stk. gavekort til Smartbox – værdi á 199 kroner

Det praktiske

Salgsperiode: 01.04.2023 til 30.06.2023

Antal lodsedler: 25.000 stk.

Salgspris pr. lod: 30 kr.

Grupperne tjener 14 kr. pr. solgt skrabelod og har altid returret på usolgte lodsedler.
Alle grupper kan bestille lodsedler, lige så mange gange de har lyst.

På hjemmesiden kan du finde alt fra kontaktinfo, bestilling af lodsedler og en guide til et vellykket lotterisalg. Du kan læse mere og bestille dine lodsedler her.