Ny administrationschef ansat i Spejdernes Administrationsfællesskab

27.01.2020

Den nye administrationschef skal være med til at sikre, at Spejdernes Administrationsfællesskab leverer ydelser af høj kvalitet samtidig med, at udbuddet af ydelser bliver udviklet.

Det er en leder med et langt CV, der sætter sig for “bordenden” i Spejdernes Administrationsfællesskab (SAF) den 28. januar, når den nye administrationschef har første arbejdsdag. Administrationschefen hedder Lisbeth Andersen og har erfaring fra stillinger som chef for Kontrakter og Jura hos Region Hovedstaden, Afdelingschef i Magistrenes A-Kasse, en direktørrolle hos ATP Erhvervsservice samt Administrationschef på Amagerforbrænding. Lisbeth har også en bred frivillig baggrund fra blandt andet Røde Kors og Forbrugerrådet Tænk, hvor hun har rådgivet mennesker og familier om gæld & økonomi.

Mathias, der er formand for SAF og spejderchef i DDS er glad for ansættelsen.

“Med Lisbeth tilfører vi SAF et behageligt menneske med solid faglighed og stor kapacitet. SAF spiller en afgørende rolle for flere foreninger og derfor har det været vigtigt for os at finde en kandidat, der forstår den frivillige verden. Lisbeths engagement i Tænk og Røde Kors afspejler dén forståelse, en grundlæggende ordentlighed og stærke personlige værdier som vi kommer til at sætte stor pris på” siger Mathias Faaborg.

Den nye administrationschef har fået tilrettelagt et velkomstprogram i de første par uger. Hun skal i samarbejde med medarbejderne i SAF være med at til udvikle administrationen og sikre, at SAF også i fremtiden kan levere professionelle administrationsydelser af høj kvalitet til De grønne pigespejdere, Det Danske Spejderkorps, Ungdomsøen, Middelgrundsfonden, Spejderne og en række grupper og centre. SAF arbejder til gavn for spejdergrupper i hele landet, uanset uniformsfarve.

Lisbeth Andersen glæder sig til at komme i gang og være med til at understøtte spejderarbejdet ude i grupperne.

“For mig giver det bare så god mening at skulle være med til at lede, drifte og udvikle et administrativt fællesskab, som kan medvirke til, at der ydes service og forhåbentlig frigives ressourcer til, at De grønne pigespejdere, Det Danske Spejderkorps og andre dele af spejderbevægelsen kan bruge tiden på at lave spejderarbejde for børn og unge. Jeg er beredt”, smiler den nye administrationschef.