Ny og nemmere opkrævning af kontingent i Medlemsservice

02.09.2022
Arkivfoto

Det er blevet endnu nemmere at arbejde med kontingentopkrævning i Medlemsservice. Desuden er der nu også mulighed for at få sit regnskab over i Medlemsservice.  

Skt. Jakob Gruppe har i et år brugt Medlemsservice til at opkræve kontingent hos gruppens medlemmer.

Katrine Dicte Blohm, som er kontingentansvarlig i gruppen, fortæller om deres erfaringer:   

”Før brugte vi Betalingsservice, og der var så mange fejl hver gang vi opkrævede kontingent”, siger hun og fortsætter:  

”Nu kører det fuldstændigt automatisk med at få opkrævet kontingent. Så snart vi melder et medlem ind, sætter systemet selv opkrævningerne i gang uden vi skal gøre noget – og den anden vej rundt; opkrævningen stoppes af sig selv, når vi melder et medlem ud”.  

Katrine er samtidig imponeret over, hvor god en hjælp gruppen har fået fra Medlemsservices support undervejs til at få sat kontingentopkrævningerne op i systemet.  

”De er virkelig hurtige, og man får god hjælp, så det er slet ikke så ”farligt”, som man måske går rundt og tror.” 

Nemt overblik over medlemskontingent  

Som noget nyt i Medlemsservice kan du nu udover at opkræve også få et overblik over gruppens kontingent. Det gør du på følgende måde: 

  • Du vælger regnskab og i dropdown-menuen ’Rapportering’ vælger du ’Kontingentoversigt’.  
  • Så får du en liste på skærmen over alle gruppens medlemmer, deres kontingentsats, dato for næste fakturering og evt. restancer.  
  • På listen kan du nemt vælge et medlem, og på medlemmets profil kan du rette eventuelle fejl.  

”Den nye listevisning gør det supernemt at få overblikket”, siger Katrine om de nye funktioner i kontingentoversigten.  

Medlemsservice kan også bruges til regnskab 

Man behøver ikke at bruge Medlemsservice til sit regnskab, for at benytte det til kontingentopkrævning. Men det er en mulighed at gør det.   

Hos Skt. Jakob Gruppe overvejer de at gå all in og bruge Medlemsservice til gruppen regnskab.  

Det har været så god en oplevelse at bruge Medlemsservice til kontingentopkrævning, så vi overvejer i gruppen at begynde at bruge systemet til regnskab”, forklarer Katrine. 

Vil du også i gang?  

Bruger din gruppe ikke Medlemservice til kontingentopkrævning eller vil I gerne i gang med Medlemsservice til gruppens regnskab?   

Skriv medlem@pigespejder.dk og få hjælp til at komme i gang.  

Hvis din gruppe overvejer at komme i gang med at bruge Medlemsservice til gruppens regnskab, så sving også gerne forbi regnskabsvejledningen og få et første indtryk: Kom godt i gang med regnskabsdelen (LINK: https://drive.google.com/file/d/1rzpaiuiYgIpg-vGd0i-2BxKxN7RI-DhQ/view). 

 Nb. Man kan godt benytte funktionen til kontingentopkrævning i Medlemsservice uden at bruge Medlemsservice til sit regnskab. Så hold jer ikke tilbage.