Ny organisation kommer med om bord i Medlemsservice

10.05.2022
Arkivfoto

FDF skifter til Medlemsservice og bliver samtidig en del af medlemssystemets ejerkreds sammen med De grønne pigespejdere og KFUM-Spejderne.

I efteråret 2022 kan De grønne pigespejdere og KFUM-Spejderne byde FDF velkommen i Medlemsservice.

Det betyder, at FDF’s medlemmer får glæde af det skræddersyede medlemssystem, og at FDF indtræder i ejerkredsen.

Fremover vil alle tre organisationer i fællesskab stå for udvikling og drift af systemet – og dermed sammen sikre en bæredygtig organisering, der skaber de bedste rammer for alle de medlemmer, som benytter systemet.

”Hos De grønne pigespejdere glæder vi os til samarbejdet. Med en bredere ejerkreds får vi en stærkere organisering. Og samtidigt styrker vi bredden i kompetencer blandt de mange frivillige supportere i Medlemsservice, som er helt centrale for at lykkes med hurtig hjælp til medlemmer og brugere af systemet,” siger generalsekretær i De grønne pigespejdere, Helle Hende Stærmose.

De grønne pigespejderes daglige brug af Medlemsservice vil fortsætte som hidtil.

Det vil stadig være pigespejder Monica Kristine Hald Ingerslev, der er det daglige samlingspunkt for support til lokale grupper og som løbende opsamler udviklingsønsker og systemopdateringer.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte De grønne pigespejderes organisationskoordinator, Betina Juul Nielsen, på bjn@pigespejder.dk.