Ny pulje skal give endnu flere piger mod

22.09.2022

Vanløsepuljen støtter blandt andet udvikling af fællesskaber og aktiviteter i hele korpset. 

Har du en god ide til et nyt projekt, et aktivitetsforløb eller et spændende samarbejde lokalt?

Så kan du nu søge Vanløsepuljen, der er en donation til De grønne pigespejdere fra Vanløsegruppe. Puljens formål er at fremme udvikling og vækst i korpset gennem aktiviteter og indsatser, der har fokus på:

  • Rekruttering af nye medlemmer
  • Opstart af nye grupper
  • Aktivitetsmateriale
  • Uddannelsesmateriale og lokale/regionale uddannelsesinitiativer
  • Projekter, der fremmer vækst i korpset

Den nye pulje kan søges af alle grupper, regioner, teams og projektgrupper i De grønne pigespejdere, som enten er nedsat af hovedbestyrelsen eller som har etableret sig selv.

Du kan læse mere om puljen under fundraising, hvor du finder vigtige oplysninger og ansøgningsformularen.

Ny organisationskonsulent på Korpskontoret

Som en del af udmøntningen fra den nye puljen vil der de næste to år være endnu mere sparring at hente på Korpskontoret, hvor Tenna Libak er ansat som ny organisationskonsulent til at understøtte projekter og initiativer i Vanløsepuljen.

”Som  nye organisationskonsulent glæder jeg mig rigtig meget til at møde endnu flere seje pigespejdere og støtte dem i at gøre endnu flere af deres kloge, sjove og kreative ideer til virkelighed,” siger Tenna, som fortsætter på Korpskontoret efter halvandet år som projektleder for SFO-projektet, Spejd med pigerne.

Hvis du har en god ide til et projekt eller aktivitetsforløb, så tag endelig fat i Tenna på tli@pigespejder.dk. 

Fire studentermedhjælpere til nystart i Aarhus og i København

Som en videre del af udmøntningen af Vanløsepuljen har De grønne pigespejdere også ansat fire studentermedhjælpere til opstart af nye grupper.

De nye studentermedhjælpere kommer til at etablere nye samarbejder, rekruttere ledere og frivillige og lave sjove aktiviteter i de nye grupper lokalt i Aarhus og København.

Opstarten af nye grupper sker i tæt samarbejde med organisationskonsulenten på Korpskontoret og med frivillige pigespejdere i en styregruppe.

Du kan glæde dig til at høre meget mere om de nye studentermedhjælpere, når de starter op i oktober.

Tusind tak til Vanløse Gruppe for donationen til De grønne pigespejdere, som gør det muligt at give endnu flere piger mod og store oplevelser.