Nyt ansigt på korpskontoret

29.10.2018

Romy Andersen er ansat som barselsvikar for Camilla Rosenkilde. Romy får til opgave at støtte og igangsætte projekter, der giver De grønne pigespejdere flere medlemmer. Derudover vil Romy også  supportere grupper, regionsledelser, da hun har erfaring med frivillige foreninger og organisationsudvikling.

Romys primære opgaver inde på korpskontoret er Vækstlaboratoriets initiativer og den kommende sommerlejr, som afholdes i forbindelse med vores 100-års jubilæum –  alt sammen i tæt samarbejde med frivillige arbejdsgrupper.

“I må endelig tage fat i mig, hvis I mangler gode råd eller hjælp til rekruttering og mobilisering af frivillige eller bare har brug for sparring,” siger Romy.

Romy fortæller om sig selv
Jeg er uddannet statskundskaber fra SDU i Odense. Har arbejdet 4 år inde på Christiansborg som projektleder for Det Konservative Folkeparti. Her har jeg primært arbejdet med mobilisering af frivillige, kontakt og varetagelse af baglandet interesser, organisationsudvikling samt talentudvikling. Jeg har været programleder og udvikler af partiets talentprogram og ledertræning samt været primusmotor for diverse udviklingsprojekter. Derudover har jeg en masse erfaring med kampagne og strategi.

Jeg glæder mig til at møde mange flere af jer og blive klogere på, hvad det vil sige at være at være spejder – særligt grøn pigespejder