Oplev verden med Spejder-Rejser i 2019

08.11.2018

Spejder-Rejser har offentliggjort turprogrammet for 2019. Programmet byder på spændende oplevelser. Uanset om du er til sne, sol, vandring eller snescootere, så har Spejder-Rejsers turprogram en rejse til dig.

Af Anne Hellerup

Hvis du er mellem 14 og 17 år, kan du tage med Spejder-Rejser til Sverige i Kristi Himmelfartsferien. I Sverige vil du have mulighed for at træne benene og gå støvlerne til på vandreture igennem det smukke landskab. Der vil være mulighed for at træne dine færdigheder på trangia og deltage i fede spejderaktiviteter sammen med de andre spejdere. Du kan finde mere information om turen til Söderåsen her.

Vil du hellere klatre på klipper og udforske gletsjer, tilbyder Spejder-Rejser en uges tur i alperne. På rejsen vil du opleve den vilde natur i alperne og rykke dine egne grænser, når I udforsker en gletsjer og vandre på de høje toppe i bjergene. Rejsen til alperne tilbyder desuden afslapning på det internationale spejdercenter Kandersteg. På Kandersteg vil der være rig mulighed for at møde spejdere fra hele verden. Du kan finde mere information om turen til alperne her.

For spejderne i alderen 14 til 17 år tilbyder Spejder-rejser en tur til Estland og Letland. På turen vil du og de andre spejdere møde landenes kultur, når I går igennem hovedstadernes gader. Det er også muligt at opleve landenes skønne natur, når I bl.a. skal sejle i kanoer på floden Gauja. Du vil opleve en del af landenes historie i besøg på en middelalderborg i Letland. Du kan finde mere information om turen til Estland og Letland her.

Rejser for 17 årige og opefter

For spejderene på 17 år og opefter tilbyder Spejder-rejser også en bred vifte af oplevelser. Du kan med Spejder-Rejser opleve alt fra blå gletsjersøer og vandkilder til snescootere

Hvis du ønsker at tilbringe en uge af din sommerferie omgivet af kultur og andre spejdere, kan du tage med Spejder-Rejser til Georgien. På turen til Georgien vil du og de andre spejdere se de fantastiske Kaukasusbjerge. I vil desuden have mulighed for at opleve spejderarbejdet i Georgien, når I mødes med de georgiske spejdere. På turen vil du have rig mulighed for at smage på det georgiske køkken. Du kan finde mere information om turen til Georgien her.

Hvis et koldere klima tiltaler dig mere end det varme, og du synes, at snescootere, hundeslæder og is-grotter lyder som noget for dig, har du nu muligheden for at tilmelde dig Spejder-Rejsers tur til Svalbard i Norge. På turen til Svalbard vil du have mulighed for at opleve den storslåede natur, hvor der bl.a. lever isbjørne. Du vil desuden have mulighed for at se Svalbards største by og meget, meget mere. Du kan finde mere information om turen til Svalbard her.

Hvis du er over 17 år, har du også mulighed for at tage med Spejder-Rejser til Bulgarien. I Bulgarien vil du få trænet lægmusklerne, når I skal nå toppen af den højeste bjergkæde på Balkanhalvøen. Turen til topppen vil byde på skønne naturoplevelser. Du vil også få et indblik i at være spejder i Bulgarien, når I besøger lokale grupper i Bulgariens hovedstad, Sofia. Du kan finde mere information om turen til Bulgarien her.

Du kan få mere information om det nye turprogram på http://spejder-rejser.dk/. Her kan du også se billeder fra tidligere ture og læse spejdernes rejseberetninger.