Prisen gav skulderklap fra forældre

10.09.2018

Da Malene Gaardsdal Jensen fra Houlkær vandt prisen som Årets Leder sidste år, fik hun ikke kun anerkendelsen fra spejderveninderne. Gruppens forældre trådte også frem.

“Jeg kan tydeligt huske at stå på scenen med den store buket og blive udnævnt som Årets Leder. Den dag i dag er det stadig meget overvældende at tænke på,” fortæller Malene Gaardsdal Jensen om at vinde prisen.

Den 23-årige leder fra Houlkær blev både benovet og beæret over, at hun fik prisen i et felt af så stærke og seje ledere.

Skulderklap fra forældrene

Hendes egne spejdere synes da også det var sejt, at hun vandt, men de største skulderklap høstede hun fra gruppens forældre.

“Mange af dem kom hen til mig og sagde, at de var stolte over, at deres datter gik i den spejdergruppe, hvor Årets Leder var. De var så søde og sagde, at det var meget velfortjent,” siger Malene.

Traditionen fortsætter

Når Årets Leder 2018 skal udnævnes på Nyborg Strand kursus, vil Malene give det højt bifald nede fra salen.

“Jeg synes, det er så vigtigt, at traditionen fortsætter. Det giver så meget et ekstra boost til at arbejde videre. Og jeg glæder mig til at give anerkendelsen videre. Der er SÅ mange ledere, der fortjener det.”