Sightseeing på pigespejder.dk

05.10.2018

En ny hjemmeside er online for De grønne pigespejdere og de fleste grupper har i samme omgang fået nye hjemmesider. Der er kommet nye funktioner til og så er menustrukturen lidt anderledes end før.

Når du besøger pigespejder.dk ser det ikke helt ud, som det plejer. Der er nemlig i denne uge lanceret en ny hjemmeside i et tidssvarende design og med flere funktioner. Du får her en kort sightseeing på den nye side.

Vores aktivitetsmateriale er gjort langt mere synligt med mit eget menupunkt i toppen af hjemmesiden. Under Aktiviteter finder du alle mærker, en aktivitetsdatabase, hvor du kan søge på kategorier som alder, varighed og temaer, samt tværkorpsligt, internationalt og kampagnemateriale. De nye udfordringsmærker er lige på trapperne og kommer på hjemmesiden til Nyborg Strand kursus, mens engagementsmærkerne først bliver klar i det nye år. På hjemmesiden kan du se en oversigt over mærkerne og deres navne. Aktivitetsdatabasen er i løbende udvikling og du vil opleve, at der kommer nye aktiviteter til. Du har også selv muligheden for at uploade dine bedste aktiviteter, så andre kan få glæde af dem.

Det skal være let at blive frivillig

Der er kommet et helt nyt menupunkt, der hedder Bliv frivillig. Med det vil vi gerne signalere, at man kan engagere sig på mange måder hos De grønne pigespejdere, og det må ikke være besværligt. Interesserede kan blot udfylde en formular med kontaktoplysninger, så sørger vi for at matche hende med en gruppe i nærheden. Nye frivillige kan også blive klædt på til pigespejderi med pigespejderordbogen og en side med vigtig viden for nye ledere.

Aktuelt er altid med

Hos pigespejderne er der altid kan i mange projekter og arrangementer. Dem vil du finde informationer til under Aktuelt lige nu, der ligger i footeren – det vil sige nederst på alle sider. Så kan du hurtigt komme til de vigtigste emner, uanset hvor på pigespejder.dk, du har klikket dig hen.

I skrivende stund kan du læse om Årets Leder, Nyborg Strand kursus, persondata og gruppehjemmesider under Aktuelt.

Lederens værktøjskasse

Endelig har ledere fået deres eget sted under menupunktet Leder. Her er der samlet de mest brugte dokumenter, værktøjer til blandt andet rekruttering, fundraising og kommunikation og administrative informationer. Det skal være nemt at være leder hos De grønne pigespejdere og det skal den nye hjemmeside understøtte, så det er nemt at finde den information eller dokumenter, du har brug for.

Det var den hurtige overflyvning af det nye pigespejder.dk. Oplever du uhensigtsmæssigheder må du meget gerne melde dem ind til hjemmeside@pigespejder.dk, så bliver der fulgt op på det.