Skiftedag på Korpskontoret

28.06.2019

Efter 12 års ansættelse har chefkonsulent Karen Balck Sørensen valgt at søge nye udfordringer. Hun stopper på Korpskontoret den 1. august. Kom og sig farvel til Karen den 9. august på Holmen.

Mange mange frivillige vil kende Karen på hendes imødekommenhed, fornuft og stærke evner som facilitator. De seneste 12 år har Karen været involveret i et utal af projekter og arbejdsgrupper. Karen har siden 2007 været hos pigespejderne og stået for blandt meget andet udvikling af vores uddannelsestilbud, samarbejdet med frivillige og udtænkt og realiseret nye projekter for pigespejderne. Senest har Karen været ansvarlig for pigespejdernes partnerskaber, hvor hun har afsøgt og opdyrket samarbejder med andre civilsamfundsaktører, blandt andet BROEN Danmark, som vi sammen har udviklet familiespejderprojektet Ud i naturen med De grønne pigespejdere sammen med.

I løbet af de 12 år nåede Karen også at være konstitueret generalsekretær under Birgitte Meisner Nielsens barsel. Karen kender om nogen organisationen fra alle leder og kanter.

Det har været en enorm berigelse at have Karen på Korpskontoret i 12 år. Den viden og historik Karen har bragt i spil kommer vi til at savne. Vi kommer til at savne Karens underspillede humor og hendes blik på proces, projekt og samarbejder og hendes ukuelige gåpåmod. Vi er samtidig taknemmelige for, at Karen har været hos De grønne pigespejdere i så mange år.

Men vi ønsker hende al mulig held og lykke i hendes nye job som specialkonsulent hos Kræftens Bekæmpelse i deres afdeling for Forening og frivillige. De er heldige at få Karen som kollega og sparringspartner.

Der bliver mulighed for at sige ordentligt farvel og held og lykke til Karen her på Holmen fredag den 9. august kl. 15.30.

Romy Andersen stopper også i sit barselsvikariat

På samme tid har vores dygtige barselsvikar Romy Andersen fundet nyt arbejde et par måneder inden hendes vikariat udløber. Romy har vikarieret for organisationskonsulent Camilla Rosenkilde. Romy har været projektleder for INGRID – deep forest art camp, der løber af stablen i uge 27. Hun har været en fantastisk kapacitet som projektleder på et utraditionelt samarbejde mellem pigespejderne og udstillingsstedet Skovsnogen, hvor Romy har holdt snor i arbejdsgrupper, sponsorater og haft overblik over budgettet. Inden Romy stopper i august vil hun arbejde med evalueringen af INGRID. Foruden INGRID har Romy også været involveret i korpsets onboardingarbejde, som nu er etableret og har fået retning for indsatsen.

Romy skal være konsulent på DGI og DIFs fælles projekt Bevæg dig for livet, hvor hun skal sidde i kommuneenheden og udbrede visionen om at få flere foreningsaktive inden for idrætten.

Vi sil gerne sige en stor tak til Romy for at træde ind og gøre en forskel på kort tid, og vi ønsker hende held og lykke med det nye job.