Studiejob: Bliv en del af stort nationalt skoleprojekt

15.11.2018

De grønne pigespejdere søger en studentermedhjælper til det landsdækkende skoleprojekt Den lille spejderuge. Projektet, der er det første af sin art, kalder på en studerende, der har mod på at ringe rundt til samarbejdspartnere og lave aftaler om at udbrede tilbuddet, og som har overblik og koordineringsevner til at holde styr på mange udviklingsstrenge på en gang. Med andre ord: En kommende projektleder, der gerne vil prøve sine evner af i praksis.

Om Den lille spejderuge

Med en bevilling på 1,4 mio. kroner fra Udlodningsmidler til friluftsliv står De grønne pigespejdere i spidsen for skoleprojektet Den lille spejderuge, hvor pigespejdere udvikler aktiviteter til fem dages undervisning i folkeskolens 0. klasser. Alle elever prøver at være spejdere i en uge og bliver guidet til spejder i fritiden ved ugens afslutning. Vi udvikler et undervisningshæfte til lærerne, der er lige til at gå til og samarbejder med kommuner og lærerforeninger om at udbrede projektet.

Dine primære opgaver

  • At opsøge skoler og mulige samarbejdspartnere for at udbrede projektet
  • At være i løbende kontakt med de involverede lærere og samarbejdspartnere i lokalområderne
  • At tage del i kommunikationen af projektet både eksternt og internt
  • At være praktisk koordinator for projektet
  • At udarbejde og afvikle evaluering af projektets forskellige faser

Om dig

  • Du kan arbejde selvstændigt og kan skabe et anerkendende samarbejde med kollegaer og frivillige
  • Du er ikke bange for at gribe telefonen og/eller tage ud og besøge skoler i projektet
  • Du er med hele vejen rundt om projektet og lader dig ikke skræmme af praktiske opgaver
  • Du er en dygtig formidler og kan spotte og fortælle de gode historier fra projektet
  • Du arbejder struktureret og er god til at holde overblik i et stort projekt med mange interessenter
  • Din studieretning er underordnet – det vigtigste er, at du har mod på at prøve kræfter med et stort udviklingsprojekt

Arbejdsforhold

Hos De grønne pigespejdere bliver du en del af et lille ambitiøst hold konsulenter med en generalsekretær i spidsen med et godt kollegaskab. Vi har frokostordning og flekstid og et stærkt samarbejde. Vi har kontor på Holmen i København, hvor du bliver en del af sekretariatet, men du skal også forvente at dele af dit arbejde foregår rundt i landet på skoler og i spejdergrupper. Weekend- og aftenarbejde vil forekomme.

Jobbet er en ansættelse på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Stillingen er toårig med start i januar 2019 til og med december 2020 med mulighed for forlængelse.

Har du spørgsmål til stillingen er du er velkommen til at kontakte projektleder Emilie Tranholm Larsen på etl@pigespejder.dk eller 26 36 34 90. Ansøgning og CV sendes i én samlet fil til job@pigespejder.dk. Skriv venligst ”Den lille spejderuge” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er mandag 10. december kl. 8.00. Vi afholder samtaler i uge 50 på Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 København K.