Studiejob i Kbh: Lav kommunikation for 70.000 spejdere

17.06.2020

Er du til kommunikation om videnskab og natur? Bliv studentermedhjælper på spejderprojektet Problempirater

Problempirater søger en dygtig kommunikationsstudentermedhjælper, der har ben i næsen, får tingene gjort og har lyst til spændende og kreativ formidling af naturvidenskab.

Du søger muligheden for at være en del af noget, der interesserer dig, og for at arbejde med pressekontakt, at skrive, at koordinere kommunikationsarbejde med frivillige og at sikre udbredelse af vores store naturvidenskabelige spejderprojekt; Problempirater, for 70.000 spejdere på tværs af landet.

Dine opgaver omfatter:

  • At komme med fede ideer til, hvordan vi kommunikerer populært om naturvidenskab, og hvordan vi gør det med leg i hovedsæde.
  • Hjælpe med skriftlig formidling.
  • Hjælpe med at lave video/fotoevents.
  • Finde historier med Problempirater-indhold og formidle dem på en kapow-måde, hvor spejder og naturvidenskab virkelig fænger.
  • Støtte vores frivillige spejdere i selv at lave opsøgende kommunikationsarbejde.

Din profil

Vi søger en studerende, der er i gang med en videregående uddannelse indenfor kommunikation/journalistik. Du behøver ikke være/have været spejder, bare du er hurtig til at fange målgruppen og er naturvidenskabeligt interesseret.

Problempirater kort:

Over tre år skaber projektet Problempirater en masse lærerige og sjove naturvidenskabelige aktiviteter til spejdere i hele Danmark.

SPEJDERNE kort:

Spejderne er en børne- og ungdomsbevægelse med over 70.000 medlemmer. Spejderne er en paraplyorganisation, der repræsenterer de fem danske spejderkorps; Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en tidsbegrænset stilling med tiltrædelse d.1. august 2020 eller snarest muligt herefter og til d.31 december 2020.

Arbejdstid 15 timer om ugen, som udgangspunkt fra vores kontor på Arsenalvej, Holmen i København K. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, og tager selvfølgelig hensyn til dine eksaminer og studieforhold i øvrigt. Løn og øvrige vilkår efter aftale.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler

Send din ansøgning (max. 1 side) til Martin Lennard Eriksen på mle@dds.dk senest d. 26 juni kl. 12:00

Vi afholder samtaler d. 29 juni 2020 på Arsenalvej 10, Holmen, København K.

Vil du vide mere?

Kontakt projektleder Martin Lennard Eriksen på mle@dds.dk eller tlf. 21330429