Studiejob: Vil du være med til at få flere børn ud i naturen?

03.07.2020

Vær med til at give 4668 børn fra 200 børnehaveklasser naturnysgerrighed og fællesskab. De grønne pigespejdere søger en studentermedhjælper til det landsdækkende skoleprojekt Den lille spejderuge, hvor børnehaveklasser fra hele landet prøver at være spejdere i en uge.

Projektet, der er det første af sin art, kalder på en studerende, der kan sætte sig ind i virkeligheden for børnehaveklasselærere og spejderledere, samt har flair for skriftlig og mundtlig kommunikation.

Dine primære opgaver

  • At være i løbende kontakt med de involverede børnehaveklasselærere og spejdergrupper
  • At tage del i kommunikationen af projektet både eksternt og internt
  • At være praktisk koordinator for projektet
  • At hjælpe med de praktiske opgaver
  • At bistå til evaluering af projektets forskellige faser

Om dig

  • Du kan arbejde selvstændigt og kan skabe et anerkendende samarbejde med kollegaer og frivillige
  • Du er ikke bange for at gribe telefonen og/eller tage ud og besøge skoler i projektet
  • Du er med hele vejen rundt om projektet og lader dig ikke skræmme af praktiske opgaver
  • Du er en dygtig formidler og kan spotte og fortælle de gode historier fra projektet
  • Du arbejder struktureret og er god til at holde overblik i et stort projekt med mange interessenter

Din studieretning er underordnet – det vigtigste er, at du har mod på at prøve kræfter med et stort udviklingsprojekt

Arbejdsforhold

Hos De grønne pigespejdere bliver du en del af et lille ambitiøst hold konsulenter med en generalsekretær i spidsen med et godt kollegaskab. Vi har frokostordning og et stærkt samarbejde. Vi har kontor på Holmen i København, hvor du bliver en del af sekretariatet, men du skal også forvente at dele af dit arbejde foregår rundt i landet på skoler og i spejdergrupper. Weekend- og aftenarbejde vil forekomme.

Jobbet er en ansættelse på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Stillingen er etårig med start 7. august 2020 og udløb slut juli 2021.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen er du er velkommen til at kontakte projektleder Hilde Breum i uge 30 og 31 på hnb@pigespejder.dk eller på 60924915 eller kommunikationskonsulent Emilie Tranholm Larsen i uge 27og 28 på etl@pigespejder.dk eller 26363490.

Ansøgning og CV sendes i én samlet fil til hnb@pigespejder.dk. Skriv venligst ”Studentermedhjælper” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er søndag d. 2. august. Vi afholder samtaler tirsdag d. 4. august kl. 9.00-12.00. på Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 København K.

Du kan læse mere om De grønne pigespejdere på www.pigespejder.dk og om Den lille spejderuge på www.denlillespejderuge.dk