Ti grupper klar til at bringe småbørnsfamilier ud i naturen

25.01.2019

På kontoret har der den sidste tid været gang i pakkeriet og trykkeriet. Alle rygsække og materialer til projektet Ud i naturen er nu pakket og sendt ud til grupperne, som er en del af projektet. Selvom foråret ikke altid føles lige om hjørnet, så er grupperne ved at få styr på de sidste ting til Ud i naturen.

Alle aktiviteterne er klar til at blive afprøvet af de 3-6-årige piger, som alle i løbet af forløbet skal ud i naturen med en rygsæk, som indeholder en masse spændende ting, der kan gøre turen i naturen endnu sjovere. Der er blandt andet lupglas, tørklæde, drikkedunk og lommeguide. Samtidig skal de mærke spejderfællesskabet på egen krop.

Aktivitetsmateriale til de mindste pigespejdere

Er din gruppe også startet op med Spilopspejd og mangler lidt inspiration til aktiviteter med de små, så læs videre her. I Ud i naturens aktivitetshæfte, kan I finde aktiviteter til piger i aldersgruppen 3-6 år. Her kan I blandt andet finde aktiviteten ”Skovsvineriet”. Aktiviteten passer fint til årstiden og den kan være med til at lære pigerne om skrald i naturen, og hvilken betydning det kan have.

Aktivitetshæftet, som også indeholder mange andre gode aktiviteter, kan du hente i bunden af nyheden.

Har du spørgsmål til Spilopspejd eller leger din gruppe med tanken om at starte det selv, så tøv endelig ikke med at kontakte korpskontoret.

Du kan også læse mere om projektet Ud i naturen med De grønne pigespejdere.

Hent aktivitetshæftet til Ud i naturen

pdf Aktivitetshæfte Ud i naturen