Verdensmålene er vigtige for dig – og det kan du lære mere om!

09.10.2019

Hvad er de der verdensmål egentlig? Og betyder de overhovedet noget for unge mennesker? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på, når DUF tager på verdensmålstour i Danmarks fire største byer i slutningen af oktober – og du kan blive hørt!

FN’s Verdensmål er på programmet, når Dansk Ungdoms Fællesråd inviterer til verdensmålsworkshop i slutningen af oktober. Her lægger de op til dialog og erfaringsudveksling i deres program, der blandt andet indeholder inspirationsoplæg og en interaktiv workshop.

Workshoppen bliver ikke lavet af hvem som helst, det er nemlig DUFs ungdomsdelegater til FN og DUF-styrelsens verdensmålsarbejdsgruppe, der skal udfordre deltagerne. Blandt dem er vores egen pigespejder Pia Risør Bjerre at finde på workshoppen. Hun er netop hjemvendt fra FN i New York, hvor hun har en masse frisk viden med sig til arrangementet.

Med på touren er DUFs ungdomsdelegater til FN, som arbejder for meningsfuld ungeinddragelse i blandt andet verdensmålene, samt medlemmer af DUF-styrelsens Verdensmålsarbejdsgruppe – så det er selvfølgelig dem, som faciliterer verdensmålworkshoppen.

Så hvis du vil høre om, hvorfor verdensmålene er vigtige for ungdommen, og hvordan du konkret kan bruge dem i dit foreningsarbejde, så sæt kryds i kalenderen på én af de følgende fire datoer. Hvis du følger linket på din valgte dato, kommer du til et mere uddybende program over dagen:

 

Aalborg: Mandag den 21. oktober

Aarhus: Tirsdag den 22. oktober

Odense: Onsdag den 23. oktober

København: Torsdag den 24. oktober

 

Tag endelig andre fra din lokalforening, projektgruppe, lokalbestyrelse, trup eller andet med dig – så kan I også få mulighed for at arbejde sammen på workshoppen! Og hvis I har spørgsmål, skriv da enten til Jamal (jmb@duf.dk) eller Ane (aej@duf.dk), som deltager på touren!

Pia Risør Bjerre på talerstolen i FN i New York. Hende kan du blandt andet møde til workshoppen.