Vil du være med til at gøre spejdere vilde med alt fra kemi til byggeri?

03.12.2021

SciencePiraters camp-gruppe søger dig, der gerne vil tænde en gnist hos spejdere i alderen 6-16 år i Danmark.

Kemi og skoven lyder måske som to ting, som ikke passer sammen – men det gør det i bedste stil!

Hos SciencePirater har frivillige spejdere siden 2020 kreeret spændende naturvidenskabelige spejderaktiviteter, og en af tingene er vores camp-koncept, hvor vi søger dig, der brænder for børn, unge og science til vores gruppe.

Om dig

  • Du nyder at være på og få reaktioner fra børn og unge, når du laver forsøg med dem.
  • Måske er du leder i en spejdergruppe eller har præsenteret noget i studie- eller arbejdsregi, og måske har du aldrig prøvet det før, men gerne vil blive bedre til det.
  • Du må meget gerne kunne lide naturvidenskab og ikke være bange for at prøve nye ting sammen med de andre frivillige i gruppen.

Om SciencePiraters camps

Camp-gruppens frivillige besøger for eksempel grupper, distrikter/divisioner og centre, når de har arrangementer, hvor et scienceshow og aktiviteter kan bidrage til en vild oplevelse.

Børn og unge er fascinerede og fyldt med wow, når camp-gruppen har været forbi, for forsøgene er fantastiske og spejderne prøver også selv scienceaktiviteter af.

Om du er til kemi, byggeri eller noget helt tredje, er ikke vigtigt. Hvis du bare er vild med naturvidenskab og gerne vil dele det med børn og unge i spejderdanmark, så skal du ikke tøve med at kontakte projektmedarbejder Carl på co@kfumspejderne.dk, hvor du skriver et par ord om dig selv. Mærk gerne mailen “frivillig til campgruppe”.

Foto: Jeppe Carlsen. SciencePirater er støttet af VILLUM FONDEN.