Nyborg Strand kursus

Så blev det endnu engang blevet tid til at finde nysgerrigheden, micro:bitten, sin varmeste jakke og det gode humør frem, da spejderledere fra hele landet mødets til et brag af et Nyborg Strand Kursus! 

Nyborg Strand Kursus 2023 havde fokus på unge, og hvorfor de er en vigtig del af vores korps. Unge kan nemlig så meget mere, end vi nogle gange tror! PigespejderTech kommer til at danne rammen om unge-temaet, og det var derfor en naturlig del af hele kurset. 

Først kom Lisbeth Trinskjær på besøg med et spændende oplæg om, hvad det er, unge kan, og hvorfor det er vigtigt at have rollemodeller i alle aldre. Lørdag eftermiddag var spækket med spændende, lærerige og sjove workshops med udgangspunkt i temaerne “unge” og “PigespejderTech”. 

Om aftenen blev der selvfølgelig grinte og hygget i hinandens selskab til aftenunderholdning, der i år tog form som Tour de chambre i en ”pigespejderedition”. Søndag formiddag bød på oplæg ved ungdomsforsker Søren Østergaard, der gjorde os klogere på, hvilke udfordringer unge har i dag – herunder digitaliseringens effekt på den yngre generation. 

Derefter var der tid til refleksion, før influencer Kristine Sloth kom og fortalte om, hvordan hun som ung startede på Youtube, hvor hun blev en stor rollemodel – dog ikke uden personlige konsekvenser – og hvordan hun er vokset i rollen, blandt andet med hjælp fra andre rollemodeller. 

Så hvis du også synes, det lyder superspændende og som noget, du bare MÅ opleve … eller hvis du bare savner at komme ud i pigespejderland og mødes med gode spejderkollegaer, så ses vi til Nyborg Strand Kursus 2023! 

Tilmelding

I tilmeldingsmodulet kan du tilmelde dig:

  • Nyborg Strand Kursus 2023 (inkl. valg af workshops) – lørdag kl. 13 til søndag kl. 15.30
  • 16 årsfødselsdagsfest – fredag kl. 18 til lørdag kl. 13
  • Topledelsesmøde – fredag kl. 19.15 til 22
  • Deluxemoduler – lørdag kl. 10 til 12

Tilmelding lukkede 23. oktober (kl. 23.59)

Målgruppe: 16+ år

16 års fødselsdagsfest

I år inviteres alle, der er født i 2006 og 2007, til 16 års fødselsdagsfest.
Det koster 495 kr. og kræver, at du tilmelder dig.
Læs mere om fødselsdagsfesten her.

Topledelsesmøde

Topledelsesmødet fredag aften er for medlemmer af regionsledelserne.
HUSK at tilmelde dig i tilmeldingsmodulet, hvis du skal med.

Deluxemoduler

Lørdag formiddag har du som altid mulighed for at deltage på et Deluxemodul, hvis du vil bruge weekenden til at specialisere dig yderligere inden for et område. Det koster kr. 275 kr. (inkl. ciabattabolle og en kildevand). Se hvilke Deluxemoduler, du kan vælge imellem.

Workshops

Lørdag eftermiddag byder på workshops. Klik ind og se de forskellige workshops i menuen til venstre eller læs beskrivelsen af dem her.

Hent slides og program som pdf

pdf Mandat og muligheder v. Lisbeth Trinskjær VIS PDF
pdf Oplæg v. ungdomsforsker Søren Østergaard VIS PDF
pdf Nyborg Strand kursus 2023 program VIS PDF