Nyborg Strand kursus

Årets store lederevent løber af stablen 24.-25- november. I år er temaet “Værdier på spil”.

Vi skal sammen på opdagelse i pigespejderværdierne. Det foregår ude og inde, og undervejs møder vi pigespejdere fra alle vores teams.
Vi bliver klogere på de enkelte værdier og opdager, hvor de rammer allermest plet hos os selv.
Vi bliver også superskarpe til at fortælle om hver enkelt værdi, så det er til at forstå for Kamma på 8 år, for hendes forældre og for dem, der endnu ikke er pigespejdere.

Se invitationen til NYS 2018

pdf Indbydelse til NYS 2018 VIS PDF

Glæd dig til at møde

  • Sanne Søndergaard – standupkomiker, forfatter og foredragsholder – en af Danmarks skarpeste samfundsreserver, som fortæller om at føle sig helt forkert, selvom man faktisk er helt normal.
  • Joy Mogensen, Roskildes sprudlende og en af landets yngste borgmestre og hør om, hvordan en ungdom i spejderbevægelsen har givet hende værdier, holdninger og ikke mindst mod til at kæmpe for det hun tror på.
  • Sylvester Agbedoglo, som er fra Togo, Vestafrika, og født ind i en familie og en kultur, hvor musik, dans og trommer har stor betydning i livets aspekter.

Værdibobler

På Nyborg Strand kursus kommer du til at deltage i to valgfrie workshops, som vi kalder Værdibobler. Du kan vælge mellem 15 forskellige værdibobler. Den første omgang værdiboble er søndag fra kl. 9:30 – 10:45, den anden er fra kl. 11:15 – 12:30 også om søndagen. Se beskrivelser af de 15 værdibobler, så du er klar til at ønske de rigtige værdibobler ved tilmeldingen. Hent pdf’en nedenfor.

Deluxemoduler

Også i år, kan du udvide dit Nyborg Strand kursus med et deluxemodul lørdag formiddag kl. 10-12:30 inkl. frokost. Se uddybende beskrivelser af deluxemodulerne herunder.

Se deluxemoduler og værdiboblere

pdf Deluxemoduler beskrivelser VIS PDF
pdf Værdibobler beskrivelser VIS PDF

Tilmelding og praktisk info

Der er frist for tilmelding 29. oktober og tilmelding sker i Medlemsservice. Det er ikke muligt at tilmelde sig efter fristen er udløbet. Afbud kan meldes på info@pigespejder.dk. Se De grønne pigespejderes Handles- og afbudspolitik for vilkår omkring afbud.

Kurset foregår på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Pris

Deltagerprisen til Nybrog Strand kursus afhænger af, hvordan du vil overnatte og om du også deltager i et deluxemodul lørdag formiddag. Se her:

  • Nyborg Strand Kursus med overnatning på værelse: 1600 kr
  • Nyborg Strand Kursus med overnatning på sovesal: 1300 kr
  • Overnatning fredag-lørdag på værelse (inkl. morgenmad) +450 kr
  • Overnatning fredag-lørdag på sovesal (inkl. morgenmad) +150 kr
  • Deluxemodul (inkl. frokost lørdag) +250 kr

Spørgsmål

Har du spørgsmål til Nyborg Strand kursus er du velkommen til at skrive til info@pigespejder.dk eller ringe til Korpskontoret på 33 12 95 38