Nyborg Strand kursus 2019

100 år – fremtiden er nu!

Årets store lederevent løber af stablen 23.-24. november. Sammen skal vi se ind i fremtiden for vores korps. Vi skal stille os selv og hinanden spørgsmålet:

”Hvordan skal pigespejderi se ud i de næste 100 år?”

Se indbydelsen til Nyborg Strand kursus 2019

pdf Indbydelse Nyborg Strand Kursus 2019 VIS PDF

Glæd dig blandt andet til at få inspiration til det daglige arbejde med

  • Anne Dencker Bædkel – sociolog og fremtidsforsker – der vil vise os vejen til, hvordan vi som spejdere og korps bliver klar til at leve i fremtiden. Anne har også blik for sociale relationer, fællesskaber og fremtidens medier.
  • Smart-generationen, influencer, youtuber, snapchat og instagram? Mia Ben-Ami vil give os et indblik i den digitale virkelighed som mange børn og unge dagligt opsøger. Vi får også gode råd, af Mia, til digital dannelse.
  • Lørdag aften skal vi synge og mindes de forgangne 100 år, og så skal vi grine!
  • Hvem gemmer sig bag bogstaverne KTD? Det gør Morten Brix og Lars Herlow. To herlige herrer, som findes blandt de travleste entertainere i landet. Klassens Tykke Dreng lukker op for godteposen af komiske og musikalske lækkerier, croon og comedy.

Søndag skal det boble i boblerne

Fra kl. 9.30 – 10.45 skal du inspireres i første runde bobler, og anden runde bobler er fra kl. 11.15 – 12.30.

Se beskrivelsen af boblerne i runde 1 her og runde 2 her, så du er klar til at vælge de rigtige bobler, når du tilmelder dig.

Deluxemoduler

Læs om deluxemodulerne lørdag formiddag her.

Tilmelding og praktisk info

Der er frist for tilmelding 28. oktober og tilmelding sker i Medlemsservice. Det er ikke muligt at tilmelde sig efter fristen er udløbet. Afbud kan meldes på info@pigespejder.dk. Se De grønne pigespejderes Handels- og afbudspolitik for vilkår omkring afbud.

Kurset foregår på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg

Pris

Deltagerprisen til Nybrog Strand kursus afhænger af, hvordan du vil overnatte og om du også deltager i et deluxemodul lørdag formiddag. Se her:

  • Nyborg Strand Kursus med overnatning på værelse: 1650 kr
  • Nyborg Strand Kursus med overnatning på sovesal: 1350 kr
  • Overnatning fredag-lørdag på værelse (inkl. morgenmad) +450 kr
  • Overnatning fredag-lørdag på sovesal (inkl. morgenmad) +150 kr
  • Deluxemodul (inkl. frokost lørdag) +250 kr

Spørgsmål

Har du spørgsmål til Nyborg Strand kursus er du velkommen til at skrive til info@pigespejder.dk eller ringe til Korpskontoret på 33 12 95 38