Familietur til Knuthenborg

21. april 2019 kl. 11:30:00 - 21. april 2019 kl. 20:00:00

Vi kører samlet fra spejderhytten i Præstø kl. 11.30 og forventer at være tilbage igen samme sted kl. 20. Alle medbringer madpakke til frokosten. Tilsammen kan vi nok samle sammen til kaffekander og hjemmebagt kage til eftermiddagspausen og pølsehorn/pizzasnegle/frugt til at trække aftensmaden, da vi kommer sent hjem.

Vi har lavet aftale om guidet staldtur, som bl.a. giver mulighed for at klø næsehornet bag øret og komme helt tæt på girafferne helt inde i stalden.

Prisen for turen er 400,- for voksne og 300,- for børn. Vi forsøger at søge penge til at støtte turen, men vi kender endnu ikke resultatet, men prisen falder selvfølgelig, hvis vi lykkes med at indhente økonomi til det. Det samme gælder, hvis vi bliver så mange, at vi kan hente den store grupperabat. Betaling via MobilePay nr.: 56246

Når I tilmelder jer skal vi vide hvor mange børn (3 – 11 år), hvor mange voksne, hvor mange, der kan være i jeres bil, om I kan bage en kage eller en stak pølsehorn eller lign., og om I kan medbringe en kande kaffe eller the.

Tilmelding og betaling senest 8. april.

På turen deltager også fem amerikanere, hvor tre af dem er de pigespejdere, Mille var sammen med, mens hun var i USA noget af skoleåret 2017/18. De kommer til Danmark 17. til 28. april og skal opleve Danmark, dansk pigespejderliv, vores lokalområde og bare være på ferie. Pigerne fra Præstø vil i forbindelse med besøget bruge tid på at lære om steder og traditioner, som de efterfølgende skal give videre til vores gæster.

Vi har hørt, at de desuden har fyldt en kuffert med pigespejdercookies, der måske er mulighed for at købe. Os der har smagt dem kan kun advare imod det – De er stærkt vanedannende! 
TILMELD DIG HER