Præstø

Lederne

Hos De grønne pigespejdere i Præstø møder din datter mange forskellige rollemodeller. Alle gruppens ledere arbejder frivilligt og bliver løbende uddannet på De grønne pigespejderes egne kurser.

Mød alle lederne i gruppen her

Gruppeledelse

Pia Westergaard

Gruppeleder T. 25 21 33 19

Lederne i Flokken

Cecilie Berendt

Leder for Grønsmutterne

Nini Larsen

Leder for Grønsmutterne

Mille Westergaard

Leder i Flokken

Maria Kristina Pedersen

Leder i Flokken

Lederne i Troppen

Celina Holm Nielsen

Leder i Troppen

Louise Ladefoged Naur

Leder i Troppen

Mette Fjeldsøe Hansen

Leder i Troppen

Vil du med i lederfællesskabet?

Drømmer du om at få flere gode oplevelser i naturen? Er du fuld af  ideer, men mangler et sted at folde dem ud? Kan du se det meningsfulde i at ses med en flok piger hver mandag eftermiddag?

Så er det måske dig, De grønne pigespejdere i Præstø gerne vil byde velkommen i vores fællesskab.

Vi mødes hver mandag i Hytten på Lindevej 43C kl. 16.30 – 18.00. Du kommer til at give pigerne en bedre forståelse af verden, gennem forskellige aktiviteter omkring emner som pigeliv, natur, samfund og verden. Vi er udenfor så tit som muligt og bruger byen og naturen omkring os som ramme for vores aktiviteter.

Du skal have lysten – spejderfærdighederne lærer du

Du kommer til at få oplevelser, du ikke vil få andre steder. Vi løser opgaverne sammen, vi hygger os og vi er sammen om at give spejderne udfordrende oplevelser. Som frivillig hos os, får du så meget igen. Vi lønner dig ikke i kroner og øre, men til gengæld i store oplevelser i naturen og umiddelbar begejstring i børnehøjde.

Du bliver en del af et hold engagerede og kreative voksne, der planlægger spejdermøderne sammen. Det betyder ikke noget, hvis du aldrig selv har været spejder. Pigerne skal nok lære dig at tænde bål og binde venskabsknobet! Og du bliver ikke ladt alene fra start, der vil altid være en anden leder sammen med dig.

Tag fat i Pia Westergaard eller en af de andre ledere, hvis du vil høre mere.