2. Randers

Du kan læse mere om os her på vores hjemmeside – den er lige nu (efteråret 2018) ved at blive bygget op på ny – så hvis ikke du finder det, du skal bruge, så ring til Christina på 25 14 01 67 og få en hyggelig snak i stedet.

Introvideo – en undskyldning for at hjemmesiden er lidt rodet og ufuldstændig!

Hvis du ønsker at melde dig/din datter ind, klik da videre til siden “Bliv pigespejder”.

Hvis du skal ind og godkende og redigere oplysningerne om din datter, skal du bruge ikonet med hængelåsen øverst til højre, hvor der står “Medlemsservice” og derefter logge ind.

 

De grønne pigespejdere er et spejderkorps kun for piger og kvinder. Vi har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Vi har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger. Aktiviteter der får hver enkelt pige til at turde mere, også at lave fejl. Vi tror på, at man lærer af sine fejl, og at det vigtigere at have modet til at turde kaste sig ud i noget nyt end at kunne det hele til perfektion. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet. De lærer at gribe de muligheder, der kommer deres vej.

 

Danmarks stærkeste fællesskab for piger

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab.

De grønne pigespejdere bygger på kristne folkekirkelige værdier og forsøger at efterleve dem sammen med spejderne. Hos os møder spejderne voksne, der tør tale om tro, men også om at tvivle og når livet bliver svært.

Korpset har brug for 100 gaver à minimum 200 kroner for som forening at få momskompensation. Hvis korpset når de 100 gaver af minimum 200 kr.  inden 31/12 betyder det, at der bliver kompenseret med flere hundrede tusinde kroner,  som  er med til at give en stor økonomisk håndsrækning til udfordrende oplevelser for pigespejdere. Hjælp os gerne med at komme i mål.

[/vc_row