Ribe

Før du starter

Tillykke! Du er havnet i verdens bedste pigespejdergruppe.

Hvis du har lyst til at se, om spejderlivet er noget for dig, så kom og besøg os.

Spirerne (5 år – 1. klasse), Smutterne (2. – 3. klasse) og Spejderne (4. – 7. klasse) mødes mandag kl. 16-17.30

SpilopSpejd (3-5 år sammen med en voksen) er foreløbig sammen med de andre om mandagen

Du kan kontakte lederne på forhånd – så er vi klar til at tage imod dig!

Du er velkommen til at besøge os 3 gange, før du beslutter dig for, om du vil meldes ind.

Til spejder har vi ikke sæsontilmelding, så du skal kun meldes ind 1 gang. Det betyder, at du skal huske at melde dig ud igen, hvis du ikke længere vil være medlem.

Indmeldelse skal I selv klare. Bare tryk på den orange knap øverst til højre “Bliv pigespejder”

Indmeldelse

For at blive medlem af De grønne pigespejdere Ribe gruppe, skal du udfylde indmeldelsesblanketten, som du finder i den store orange knap øverst til højre og indbetale 100kr på mobilepay 24481947 eller kontant til Gruppeleder Bente, så får du dit tørklæde og når du har fået en uniform, får du de første mærker til at sy på

Tre gode grunde til at blive pigespejder

Som pigespejder bliver du en del af Danmarks stærkeste pigefællesskab og får venner for livet. Vi synes også at du skal blive pigespejder hos os, fordi:

  • Du vil få unikke oplevelser i naturen. Vi er så heldige at bo tæt på skov, å, sø og dejlige grønne arealer, og det udnytter vi på de ugentlige spejdermøder.
  • Vi tager tit på ture og overnatninger, for vi har et mål om at alle aldersgrupper skal have bonusoplevelser hver måned. Årets højdepunkter er naturligvis sommerlejren og juleturen
  • Vi har spejdere i alle aldre fra 3 år til 60 år og hos os er der plads til både den stille pige og piger med gang i. Du vil opleve at få nye venner på tværs af alder og baggrund.