Skt. Jakob

Hvem er vi

Som grøn pigespejder i Skt. Jakob er man en del af et stort og sjovt fællesskab. Vi er ca. 140 i gruppen og alderen spænder fra 3 til 85 år.

Hos os er der plads til at være sig selv, få en masse udfordringer, afprøve grænser og udvide horisonten – uanset alder. Hos os får man færdigheder for livet og lærer at klare sig selv også uden for spejder.

Vi elsker at lege, synge, hygge og til tider være en anelse vanvittige. Vi tager på weekender og sommerlejre ofte med tema, og det skræmmer os ikke at være klædt ud og leve som vikinger, sørøvere, prinsesser eller andet i en hel weekend.

Hos os får man en masse sjove og gode oplevelser med både nye og gamle veninder. Mobning eksisterer ikke – vi har mobbefri zone. Til gengæld er det et must at være en god kammerat og gøre sit bedste.

Vi elsker nye ting og store projekter, men holder fast i gode traditioner. Vi har fuld fart på, men der er altid plads til nærhed og omsorg.

Vi er en gammel gruppe, en af de første, der blev startet op hos De grønne Pigespejdere og vi har tænkt os at blive ved mange år endnu….!