Spejderklinten

Centerlejr 2021

Spejderklinten afholder centerlejr  i uge 29.

Skal din gruppe med på centerlejr?

Send en forhåndstilmelding til Spejderklinten@pigespejder.dk eller tilmeld din gruppe allerede nu (deltagerantal kan justeres senere). Så sender vi de seneste informationer direkte til dig, så snart der er nyt om centerlejren.

Centerlejr

På Spejderklinten udnytter vi fuldt ud, at vi har et stort og varieret naturområde som ligger helt ned til vandet. Aktiviteterne bærer præg af, at vi tænker de klassiske spejderaktiviteter lidt nyt, så det bliver både sjovt og spændende samtidig med, at man kan bruge og udvikle sine klassiske spejderfærdigheder. I år kan vi byde på: escape room, Den Store Bålbagedyst, kanohike, løb i fjorden, friluftsgourmet, anderledes overnatningsmuligheder, Spejderklintens Spejderprøve og mange andre sjove aktiviteter.

Centerlejren afholdes fra lørdag d. 17. juli til fredag d. 23. juli og  er selvfølgelig for spejdere fra alle korps. Vi har fokus på, at der er noget for alle aldre – altså også for smutter/ulve/minier og 16+. Hvis de yngste spejdere ikke skal deltage hele ugen, lægges programmet, så vi anbefaler, at de deltager fra onsdag og frem.

Priser:

  • 490,- pr. pers. for hele lejren
  • 85,- pr. pers. pr. døgn
  • Priserne er ekskl. forplejning

Terra2021

Som grøn pigespejder er det i år muligt at afholde Terra2021 på Spejderklinten. De grupper der ønsker det, vil blive placeret sammen, og ikke være en integreret del af centerlejren, selvom det foregår sideløbende. Som Terra2021-deltager har man selvfølgelig mulighed for at benytte Spejderklintens faciliteter,  indkøbsordning for mad og handle i Tutten, men man betaler ikke for at deltage i centerlejrens aktiviteter. Man skal derimod tilmelde sig Terra2021 ved De grønne pigespejdere samtidig med tilmelding til Spejderklinten.

Pris:

  • 55,- pr. pers. pr. døgn

COVID-19

COVID-19 giver nogle helt særlige udfordringer i år. Retningslinjer ændres løbende, så det vides ikke, hvilke forhold der gør sig gældende, når lejren afholdes. Men helt sikkert er det, at vi på Spejderklinten vil overholde alle retningslinjer og skabe en lejr der er så sikker som overhovedet muligt. Plads er der heldigvis nok af, så grupperne vil i år få tildelt ekstra store lejrpladser, så de har plads til ekstra telte, for at alle kan sove med god afstand. Spejderklinten har desuden gode sanitære forhold, som kan suppleres med ekstra vandposter og håndvaske på området.

Følg med

Du kan også følge med i hvad der sker på Spejderklinten på vores Facebookside

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at skrive til os