Vejlby

Troppen (Fra 3. klasse)

Pigespejdere, der går i 3. klasse og op, hedder hos os ”spejdere”. Spejderne arbejder selvstændigt i små grupper, som vi kalder patruljer. I patruljerne lærer de at tage ansvar for sig selv og hinanden igennem sjove aktiviteter, der altid er tilpasset pigernes udviklingstrin og modenhed.
Spejderne deltager også i større arrangementer og lejre, de prøver deres grænser af med udfordrende friluftsaktiviteter og de møder udenlandske spejdere eller tager selv på ture til udlandet.

Små og store fællesskaber

I patruljen får man et tæt fællesskab med de andre spejdere – og med de andre patruljer i den lokale spejdertrop. Patruljen bliver ledet af en patruljeleder, der typisk er 14 – 17 år og har været på vores Unglederkurser. Møderne i troppen bliver altid ledet af en voksen leder, der arbejder frivilligt og ulønnet. Alle vores tropledere bliver løbende uddannet på De grønne pigespejderes egne lederkurser.

Vi mødes onsdag kl 17.45 til 19.45 i spejderhuset Tværmarksvej 20.

Pigespejder Troppen Vejlbyspejderne

Program for Troppen

Programmet for Troppen kan ses her. Da vi har tre patruljer, er det ikke altid vi alle laver det samme. Husk at få varmt overtøj med/på.

Februar

  • 5. Patrulje dyst – Klar dig selv
  • 12. Vinterferie
  • 19. Patrulje opgaver “Orientering og Natur”
  • 22. og 23. Vinter-weekend
  • 26. Patrulje dyst “Orientering og Natur”

Info sedler og tilbagemeldniger

Har du mistet en tilmeldings seddel, eller mangler du den fordi du har været væk, så kan du finde den her. Vi samler løbende de aktuelle sedler her.