Dianalund

Hvem er vi

De grønne pigespejdere i Dianalund er en forening med over 80 års erfaring med at lave sjove og udfordrende aktiviteter til piger.

Vi har tre aldersopdelinger, der er med til at sikre den bedste læring for pigerne og som gør, at vi kan tilpasse vores aktiviteter, så det er udfordrende for den bestemte aldersgruppe.

Som pigespejdere ønsker vi at give piger mod gennem leg og aktiviteter, der skal udfordre, være sjove og ikke mindst lærerige. Aktiviteterne skal få pigerne til at turde mere, men ikke mindst også at lære dem at tænke kreativt og komme op med løsninger ud fra det vi har til rådighed.

Dem der har støttet os.

Et kæmpe tak skal lyde til de virksomheder, der hat støttet vores spejderarbejde. Følg linket for at se, hvilke virksomheder der har støttet os.
Støtte

Danmarks stærkeste fællesskab for piger – Hvem er De Grønne Pigespejdere?

De grønne pigespejdere er Danmarks største pigefællesskab. Vi er et  spejderkorps kun for piger og kvinder og har 4000 medlemmer fordelt på 120 lokale grupper i hele Danmark. Korpset har 100 års erfaring med at lave udfordrende aktiviteter i naturen for piger.

Hos os slipper pigespejderne for at tænke på, hvilke aktiviteter og opgaver der er “for piger” og “for drenge”. Det giver pigerne et frirum – fri for forventninger til, hvad en pige skal sige, mene og være. Så kan hver enkelt pigespejder være sig selv. Hos De grønne pigespejdere handler det ikke om, hvad individet kan præstere, men om hvad vi kan opnå i fællesskab. Grønne pigespejdere får gåpåmod på livet.