Kibæk

Før du starter

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos de grønne pigespejdere i Kibæk flok og trop.

Vi holder vores møder i vores eget spejderhus Skovlyst, Ollingvej 10, Kibæk. 

Her har vi mulighed for bl.a. at være i vores skov, derfor er det bedst, hvis du altid har noget praktisk tøj og sko på, da vi forsøger at være så meget udenfor som muligt. Når det er koldere, og vi skal være inde, vil vi gerne have, at du har skiftesko med. Du må meget gerne lade et par hjemmesko blive i Skovlyst.

Vi holder møde hver tirsdag kl. 16.00 – 17.45

Hele året rundt, undtagen når i har fri fra skole.

Du er velkommen til at komme med et par gange og opleve vores fællesskab og prøve vores aktiviteter, før du melder dig ind.

  • Fra 0. – 1. klasse er man spire, fra 2. – 3. kl er man grønsmutte.  Spirer og grønsmutter holder som regel møde sammen.
  • Fra 4 kl. og opefter er man spejder. Nogle gange holder vi gruppemøde, hvor alle er sammen.

Lektiecafé

Selv om vores hus Skovlyst ligger lige uden for Kibæk, er det ikke noget problem at komme til spejdermøderne, for skolebussen kører lige forbi Skovlyst (afgang kl. 15.00 fra Kibæk skole- bus 134). Der er en voksen i huset fra kl. 15.00.  Tag en madpakke med som du kan spise, når I kommer med bussen, hvorefter der er mulighed for lektietid, leg eller andre aktiviteter indtil mødet starter kl. 16.00.

Andre vigtige informationer

  • Er du forhindret i at komme til et møde, vil vi meget gerne -af hensyn til tilrettelæggelse af programmet- have besked i god tid inden mødet, men også så vi ikke står og venter forgæves på dig. Afbud til Annalise på mail eller sms.
    Har du problemer med at komme til Skovlyst, må du meget gerne kontakte en af lederne, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning. Mange forældre aftaler selv kørselsordning med hinanden.
  • Besked om møder og ture sendes ud pr. mail eller sms, så vi er sikre på at alle forældre har set det. Er der tilmelding til et arrangement, vil vi altid meget gerne have besked tilbage, også selv om du ikke kan deltage. Det er også vigtigt, at vi altid har mulighed for at få fat i en forælder ved behov. Derfor er det vigtig, at vi får mailadresse og telefonnummer på en eller begge forældre. Første gang du kommer med til spejder, får du en pose med forskelligt i. Her er også en blanket, hvorpå oplysningerne kan skrives, og denne blanket tages med til næste møde.
  • Vores kontingent for et helt år er 625,- kr. som indbetales på vores konto reg.nr. 7612 konto 1 402 465 – husk at påføre pigens navn mærket kontingent ved indbetaling. Der bliver udsendt opkrævning af kontingent på mail i august- september måned.
  • Hvordan med uniform? Spejderskjorten og tørklædet er vores uniform. Dertil bruger vi en T-shirt og cowboybukser. På http://55nord.dk kan du finde vores internetbutik, hvor man køber spejderudstyr. I Skovlyst har vi nogle enkelte brugte skjorter som vi sælger.

Vi håber, du vil blive glad for at være med i vores gruppe, og er der noget du eller dine forældre er i tvivl om, må I meget gerne kontakte en af vores ledere.