Terra lejr

27. juni 2021 kl. 10:00:00 - 30. juni 2021 kl. 19:00:00 Søndersø spejderhus, Nordmarksvej 6, 5471 Søndersø 300.00

Pigespejderne i Søndersø har inviteret os fra Ryslinge til at holde lejr sammen med dem. Det er vi meget glade for.

Lejren holdes i Søndersø, i deres spejderhus og spejderskov. Fra søndag den 27. juni til onsdag den 30. juni om aftenen. 

OBS start og sluttid er endnu ikke fastlagt, mere info følger :)


Til sommer skulle vi have været på en stor lejr sammen hos De grønne pigespejdere. Alle spilopper, spirer og smutter skulle være samlet på to store lejre i øst og vest: TERRA2021. Fordi COVID-19 stadig sætter begrænsninger for, hvordan vi er sammen, er det blevet besluttet, at lejren i stedet for bliver til en gruppelejr. Men det er ikke bare en ”almindelig” gruppelejr. Lejren kommer nemlig til at tage udgangspunkt i samme tema, som den store lejr – og faktisk skal alle pigespejdergrupper lave de samme aktiviteter.

Temaet for TERRA2021 er klimaet. Sammen med maskotten Terra og de fire (fiktive) pigespejdere fra patruljen ”Gnisterne” skal alle korpsets yngste spejdere opleve og lære at tage vare på klimaet. Naturligvis i børnehøjde og med sjove og udfordrende aktiviteter undervejs. De fleste pigespejdere har allerede ”mødt” Gnisterne gennem fortællinger og kender de sjove fire piger: Kat, Sofie, Mille og Flora. Med hver sin personlighed inviterer de, de yngste spejdere på en masse spændende oplevelser som en del af en fortælling.


Pris: 300.00 kr

TILMELD DIG HER