Spejderklinten

Faciliteter

Spejderklinten er et ca. 13 hektar stort naturområde, som består af lejrplads, skov, strand samt flere bygninger. Det hele er inklusiv ved udlejning.

Stabshus

I stabshuset er der et stort opholdsrum med plads til ca. 20 personer. Stabshuset indeholder også et lille køkken med husholdningskomfur, opvaskemaskine, mikroovn og kølefryseskab. Derudover er der et badeværelse med toilet, bruser, vaskemaskine og tørretumbler. Der er ingen soverum eller madrasser. I skal selv medbringe karklude, viskestykker og håndklæder.

Der er trådløst Wi-Fi på Spejderklinten. Koden står på tavlen i stabshuset.

Lejrplads

Der er to store græsmarker som er velegnede til lejrplads eller aktivitetsområde.

Toiletbygninger

På lejrpladsen er der to pæne toiletbygninger med i alt 16 toiletter, 2 handicaptoiletter samt 12 brusekabiner med poletautomater. Badepoletterne findes i stabshuset, og lejere bestemmer selv, om I vil udlevere poletterne gratis eller sælge dem til deltagerne.

Bålpladser

Ved siden af stabshuset findes et udekøkken med tilgang til vand. Der er en hævet bålplads, som er meget velegnet til madlavning og en udendørs ovn, som I har mulighed for at bage i.

I skoven er der en bålplads, der er velegnet til lejrbål. Det er også muligt at grave sine egne bålpladser på lejrpladsen.

Brænde

Brænde er med i prisen for lejemålet (i rimeligt omfang) og findes i brændeskuret. Overskydende brænde lægges tilbage i skuret. Ved behov for ekstra brænde eller ved store grupper kan det aftales med viceværten.

Køleskabe

I lagerbygningen er der et separat rum med adskillige køleskabe til opbevaring af madvarer. Der er også begrænset mulighed for brug af fryser. I rummet findes også en elkedel samt en eltavle til opladning af mobiltelefoner.

Kiosk

Lagerbygningen huser også et aflåsbart rum, der kan bruges til kiosksalg. Rummet er forsynet med en lem, der kan bruges som salgsluge.

Sheltere

På Spejderklintens grund findes der to sheltere med tilhørende bålsted. Shelterne er til fri afbenyttelse, men ved leje af Spejderklinten har man også råderet over disse.

Madpakkehus

Ved siden af udekøkkenet findes der et madpakkehus med bordbænkesæt i.

Vand

Der findes udendørs vandhaner med koldt vand ved toiletbygningerne, udekøkkenet og flere steder på lejrpladsen.

El

Ved leje til større arrangementer kan man efter forudgående aftale blive tilkoblet op til 64 amp flere steder på området.

Kanoer og tømmerflåder

Ved leje af Spejderklinten er det muligt også at booke op til fire kanoer med redningsveste. Der findes desuden gode materialer til at bygge tømmerflåder.